Lányok! Mennyire szépek a fogaitok? Hány javított fogatok van, illetve kéne-e fogorvoshoz mennetek valamilyen problémával?
nekem kissé kapafogam van, meg az oldalsó metszőfogaim kicsit görbék, alul-felül. Kellene fogszabályzó, csak pénzem nincs még rá :D Talán pár év múlva, bár nem zavar, hogy picit hibás. Ezenkívül szép fehérek, reggel-este mosok fogat, sokat rágózom, néha használok szódabikarbónát. Van pár tömött fogam, gyökérkezelt is, el kéne mennem fogorvoshoz, de rettegek...
21L
Sajnos nem túl fehérek. Sosem voltak szép fehér gyöngyfogaim, pedig mindig rendesen mostam őket, mindenféle fogfehérítős sz@rral, de nem sokat használt. Egy tömött fogam van.
A színe igazán zavar, mert amúgy viszonylag szép, szabályos fogaim vannak, plusz jobb oldalon 2 farkasfogam, amit állandóan ki akarnak szedni, de én szeretem őket. Nagyfateromtól örököltem, aki dupla fogsora volt (azt tényleg ki kellett húzatni).
Én baromi szerencsés vagyok, nagyon szépek a fogaim, mindig megdicsér a fogorvos, de barátok és ismerősök is szokták mondani. Szorosan illeszkednek egymáshoz, nem áll ki egyik sem. Sajnos alul, mindkét oldalon van két-két tömött rágófogam (8 éve tömték mindet), és az alsó két bölcsességfogamat ki kellett venni, mert nem fértek el.
Pont a múlt héten voltam dokinál fogkőleszedés miatt, nagyon kevés volt és szerencsére nincs problémám. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani az elektromos fogkefét, sokkal jobban lehet vele tisztítani a fogakat, mint a hagyományossal.
Nekem most nagyon szépek a fogaim, mert egy.hónapja vették le a fogszabályzót. De van 2 fogam, amit betömtek. A színe nem a legfehérebb, de elég fehér. :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!