Mért lóg a mellem? Mit lehet ezzel a problémával kezdeni? 14/L
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek!2011. jún. 25. 10:40
1/4 anonim válasza:
lehetetlen, hogy 14 éves létedre lógjon a melled, hisz még fejlődik. nőni is fog még, ne aggódj;)
2/4 anonim válasza:
Jaj, dehogy lehetetlen!
Lehet, hogy hirtelen megnőtt, és megnyúlt a bőr, nem? Vagy nem híztál-fogytál gyorsan, attól is megereszkedhet a bőr.
Sokat tenni nem lehet, vannak különböző mellfeszesítő krémek, amik szeirntem sokat nem használnak, illetve radírozda bőrt, masszírozd szizálkesztyűvel (vagy mivel), zuhanyzáskor használj hideg-meleg váltózuhanyt, mert ezek feszesítik a bőrt, javítják a vérkeringést.
3/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális lehet, ne a szilikoncsöcsökhöz hasonlítsd, mert olyan a világon nincs.
Igazából még fejlődésben vagy, szóval bármi lehet még, ne aggódj.
Csinálj felvőtámaszt, mellizomgyakorlatot, az kicsit feszesíti, de maradj a realitás talaján. :)
4/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy hajlamos vagy a lógós mellre, mert ezt örökölted. Ha így van, nem sokat tehetsz ellene, max. elfogadod. Viszont ha nem ezt örökölted, akkor a mellfeszesítő gyakorlatok segíthetnek, plusz vannak ilyen krémek, bár én azokban nem nagyon bízok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!