Miért van az hogy minden kislány modellt választ példaképnek?
4. válaszoló, megkérdezhetem, ki az a példakép?:)
Én a múltkor azon akadtam ki, amikor néztem egy műsort a Life Networön (Szépség és Szörnyeteg a neve, amikor van egy szépségmániás csaj meg egy testi hibával rendelkező nő vagy pasi, lehet, hogy ismeritek), és abban mondták, hogy a brit lányok jelentős többsége inkább lenne modell, mint orvos, tanár vagy ápolónő. Tudom én, hogy sokan sekélyesek, de én hülye lennék modellkedni, ha lehetnék pl orvos (amihez se eszem, se pénzem sincs sajnos).
Sokan csak azt látják, hogy a modellek szépek a képeken, híres pasijük van meg menő bulikba járnak.
VaniliaHime: persze! Miley Cyrus :)
Nem fellángolás vagy ilyesmi! Ha senki nem ismerné akkor is ugyanúgy tekintenék rá és le lehet nézni (ill. pontozni) ezért de én Õt mindig szeretni fogom! Átsegített a legnehezebb idõkön is és ezért mindig hálás leszek neki! Nem érdekelnek a publicitásra került magánképei (!), nem érdekel hogy cigizik és nem érdekelnek a pletykák! Az viszont annál inkább, hogy gyerekek álmait teljesíti, hogy segít másokon és mindig ott van a smilereinek! Egy rákos kislány utolsó kívánsága volt, hogy fölmehessen hozzá a színpadra és elénekelhesse vele a kedvenc számát az egész stadion elõtt és valóra vált neki (errõl videó is van) ...a kislány rá egy hónapra meghalt. Haitire utazott a családdal, hogy segítsen és 1.000.000$-t adományozott ugyanerre a célra. Ami a haját illeti..azért vágatta le, hogy a befolyó pénzt beteg gyerekek gyógyíttatására fordítsa (és persze mert úgy érezte mindig is ilyen volt Õ).
Smiler :)
Nekem mondjuk inkább Kate Moss, Andrej Pejic és Cara Delevingne a "példaképeim" modellek közül. Mert tetszik a kisugárzásuk, amit képviselnek, és igenis hasonlíthatok rájuk.
De persze nagyon sok példaképem van, írók, zenészek, ismerősök. Csak ha leírom, hogy mondjuk az énektanárom a példaképem, akkor senki nem tudja ki az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!