Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minden...

Miért van az hogy minden kislány modellt választ példaképnek?

Figyelt kérdés
Tisztelem a modellek nagy részét, mert tudom hogy nem kis munka, amit ők csinálnak, de egy csomó ember ezt nem tudja, pár felkapott modellen kívül nem ismer senkit, és egyre többször hallok olyanokat hogy "nekem a Palvin Barbi a példaképem" meg hasonlókat. Miért választ valaki olyan példaképet, akire vagy nem hasonlíthat, vagy nem olyan téren kar elhelyezkedni? Nem felháborodásból írom a kérdést, csak kiváncsi vagyok hogy másnak mi a véleménye.
2013. márc. 17. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
mert csak a végeredményt látja, hogy milyen szépen néz ki a képen, milyen szép az arca, szép ruhákba van. talán nem tudják, hogy emiatt koplalni kell, sok ételt nem lehet enni stb.
2013. márc. 17. 22:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem rosszul fogalmaztad meg a kérdést. Azok a kiscsajok azt hiszik, hogy bárkiből lehet modell (ha már valaki portfóliót tesz ki közösségi oldalra profilképként, az már jujj, de menő *.*), olyan krva jó szórakozás, krva jó meló. De végülis mindenkinek más az igénye, olyan munkát, példaképet keres magának, amilyet akar, más kérdés, ha bírja. De ha már a példaképezésnél tartunk, nem jelenti azt, hogy feltétlenül hasonlítani akar rá külsőleg. Talán inkább a tettei, a kitartása alapján választ magának valaki példaképet, bár ez a mostani 10-16 évesekre nem jellemző. (Én lány vagyok és Jared Leto a példaképem. :D)
2013. márc. 17. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Kit válasszon? A konyhásnénit?
2013. márc. 18. 00:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem meg pont nem modell a példqlaképem és nem is lesz az. Szerintem nem az a fontos a példaképben hogy mennyire híres (bár az enyém eléggé az :D) hanem, hogy mit ért el, milyen ember õ, mennyire állja meg a helyét mind a vörösszõnyegen mind otthon, hétköznapokon. Szerintem az én példaképem csodálatos ember és nagyon nagy belsõ értékei vannak, de ezt sokan nem veszik észre és irigyek, utálják. Sokan nem merik felvállalni, ha megkérdezik ki a példaképük, de é büszke vagyok rá már 5. éve! :) 15l
2013. márc. 18. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:

4. válaszoló, megkérdezhetem, ki az a példakép?:)

Én a múltkor azon akadtam ki, amikor néztem egy műsort a Life Networön (Szépség és Szörnyeteg a neve, amikor van egy szépségmániás csaj meg egy testi hibával rendelkező nő vagy pasi, lehet, hogy ismeritek), és abban mondták, hogy a brit lányok jelentős többsége inkább lenne modell, mint orvos, tanár vagy ápolónő. Tudom én, hogy sokan sekélyesek, de én hülye lennék modellkedni, ha lehetnék pl orvos (amihez se eszem, se pénzem sincs sajnos).

Sokan csak azt látják, hogy a modellek szépek a képeken, híres pasijük van meg menő bulikba járnak.

2013. márc. 18. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:

VaniliaHime: persze! Miley Cyrus :)

Nem fellángolás vagy ilyesmi! Ha senki nem ismerné akkor is ugyanúgy tekintenék rá és le lehet nézni (ill. pontozni) ezért de én Õt mindig szeretni fogom! Átsegített a legnehezebb idõkön is és ezért mindig hálás leszek neki! Nem érdekelnek a publicitásra került magánképei (!), nem érdekel hogy cigizik és nem érdekelnek a pletykák! Az viszont annál inkább, hogy gyerekek álmait teljesíti, hogy segít másokon és mindig ott van a smilereinek! Egy rákos kislány utolsó kívánsága volt, hogy fölmehessen hozzá a színpadra és elénekelhesse vele a kedvenc számát az egész stadion elõtt és valóra vált neki (errõl videó is van) ...a kislány rá egy hónapra meghalt. Haitire utazott a családdal, hogy segítsen és 1.000.000$-t adományozott ugyanerre a célra. Ami a haját illeti..azért vágatta le, hogy a befolyó pénzt beteg gyerekek gyógyíttatására fordítsa (és persze mert úgy érezte mindig is ilyen volt Õ).

Smiler :)

2013. márc. 18. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk inkább Kate Moss, Andrej Pejic és Cara Delevingne a "példaképeim" modellek közül. Mert tetszik a kisugárzásuk, amit képviselnek, és igenis hasonlíthatok rájuk.

De persze nagyon sok példaképem van, írók, zenészek, ismerősök. Csak ha leírom, hogy mondjuk az énektanárom a példaképem, akkor senki nem tudja ki az.

2013. márc. 18. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 3 nagy példaképem van: Palvin Barbara, Miranda Kerr, Adriana Lima. Azt tudni kell rólam, hogy rendszeresen edzek, és midig a természetességre törekszek. Nekem a tornához részben ők adnak kitartást, motivációt. Nem a külsejükre pályázok, hanem a magabiztosságra, amit látok rajtuk. Tudom, hogy magukhoz mérve a maximumot nyújtják, és én is a legtöbbet akarom kihozni magamból, a saját kereteim között. Tudom, hogy ki vannak festve, és a képeik is retusálva vannak, de ők pont azok a modellek, akiknél ezt nem viszik túlzásba, és ami kiváltképp tetszik bennük, hogy a hajuk sem szögegyenes, engem pl ez szoktatott le a hajvasalásról, és megtanultam elfogadni a hullámos hajamat, amit azelőtt mindennel tönkre "akartam" tenni. Nyilván vannak, akik nem ezt látják bennük, és tucatként néznek rájuk, de szerintem pl Miranda nagyon bájos és kedves, ADriana és Barbi meg dögös és nőies. És nem csak a külsejük miatt, szerintem ezen van a hangsúly.
2013. máj. 11. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem azért mert felnéznek rájuk azt mondják hogy tökéletesek. Mondjuk nekem Gisele a példaképem olyan akarok lenni mint ő, de ki ne akarna egy modellre hasonlítani?
2013. jún. 19. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!