Hogyan lehet valaki csúnya és boldog egyszerre?
Én úgy gondolom mindenből ki lehet hozni a legjobbat.
Sportolsz? ha nem, akkor irány futni, és erősíteni!
Külsőddel hogy állsz? jól levágott haj, divatos ruhák, 1-2 ékszer is belefér. hidd el, egy jól összeválogatott ruha teljesen más megjelenést ad! Parfümöt is használj, rengeteg közép árkategoriás parfümöt találsz a DM-be vagy Rossmannba.
Remélem segítettem valamit.:) tudom, ettol az arcod nem változik meg, de ezzel is nagy változást réhetsz el szerintem.
19/L
A megjelenésem szerintem elég korrekt, pull and bear, bershka, zara, stb.. innen szoktam ruhát venni. Hajam is divatos, csak az arcom a rossz.. Parfüm is van igen:)
De egyébként néztem egy videót a youtubeon, egy csávó beszélt benne és rájöttem, hogy azért van ez az egész baj, mert hiába is vagyok magabiztos egy lány előtt, kedves vagyok vele.. Azt pedig nem szabad :) Mindenesetre elég sok értelmes dolog volt benne amit mondott, bár angol és nincs felirat ha valakit érdekel belinkelem.
Szia!
Szinte bármin lehet változtatni. Mi bajod van az arcoddal? Egyébként azt írtad, hogy a hajad divatos. Rendben, de passzol az arcodhoz is? Egy rossz frizura választás el tudja rontani az arcot. Pl. nekem bármennyire tetszik is a frufru, attól még nekem nagyon hülyén áll. Tehát mi baj van az arcoddal?
Először is bele kell törődnöd hogy egy ilyen primitív szar bolygóra születtél ahol a nőknek hihetetlenül magas elvárásaik vannak.Ha már valakinek átlagos kinézete van azt messziről elkerülik kivéve ha iszonyat helyes az illető
El kell fogadnod hogy átlagos frizurával szart sem érsz a nőknél.Ez van,nem te tehetsz róla.Viszont változtatással lehet hogy jó eredményeket tudnál elérni.Itt nem csak frizurára gondolok,hanem öltözetre is.Ha ezek nem segítenek akkor küzdened kell azért hogy pénzes legyél,vagy legalábbis legyen egy olyan állásod ahol elég fizetést kapsz ahhoz hogy eltarts egy nőt
A másik fontos dolog hogy ne legyél érzelmes és gyengéd mert ezeket az embereket megvetik a nők.Legyél beképzelt,nagyképű,laza,rideg és véletlenül se mutasd ki a nőnek hogy kedveled/szereted őt.Ne vedd komolyan őket.Az a baj hogy túl jólelkű vagy,ezen sürgősen kell változtatnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!