Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki csúnya és...

Hogyan lehet valaki csúnya és boldog egyszerre?

Figyelt kérdés
Nap mint nap ezen töröm a fejem, hogy miért nem lehetek én is szép és találhatok magamnak barátnőt.. Szó szerint irigylem a jóképű srácokat, akik bármilyen lányt megkaphatnak... Általában mindig jókedvű vagyok, nagyon figyelmes és kedves de ez a mai világban már egyáltalán nem elég, hogy megismerkedjek egy lánnyal. Ha sikerül is, pár hétre rá tudomásomra adja, hogy barátként tekint rám és nem akar többet. (De legalább nem mondja a képembe hogy csúnya vagy és nem akarok veled mutatkozni :) ) Persze, sokan mondják még manapság is, hogy " a belső ami igazán fontos ", de ugyan, kit akarunk átverni ezzel a szöveggel, senki sem kíváncsi a személyiségemre, ha ilyen csúnya arccal születtem. Nagyon egyedül érzem magam, barátom sok van akikre mindig számíthatok, de a lányok elkerülnek, vagy csak lelki szemetesládaként használnak... Mit tehetnék? Nem azt akartam ezekkel a sorokkal leírni, hogy felszínesnek tartom a nőket, mert valahol megértem őket, és még szerintem én sem vonzódnék magamhoz az ő helyükben. Még csak 21 éves vagyok, de már hiába tűnök pesszimistának akár de úgy érzem, hogy egyedül leszek életem végéig... Ne legyen félreértés lehet, hogy ez annak tűnik, hogy én sajnáltatni akarom magam de az igazság, hogy senkinek nem szoktam beszélni erről, még szüleimnek sem, mert nem akarom, hogy gyengének tűnjek.. Miközben minden nap úgy nézek a tükörbe, hogy legszívesebben elsírnám magam és visszafeküdnék az ágyba. Tudom, hogy a boldogság nem csak akkor jelenik meg az életemben, ha párkapcsolatban leszek, de tényleg igazán szeretném ha lehetne egy barátnőm, aki mellett ott lehetnék jóban rosszban, éjszakákat beszélnénk át, vicces történeteink lennének meg ilyesmik, és a tudat, hogy ez a dolog velem nem történhet meg a külsőm miatt egyszerűen felemészt. Gondoltam hátha lesz egy két kedves ember, aki egy két jó tanáccsal és tippel lát el amitől egy kicsit jobban érezném magam.

2013. márc. 16. 19:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem értékelem le magam, teljesen reálisan állok ehhez a dologhoz. Tisztában vagyok azzal is, hogy van pár dolog amiért hálás lehetnék (magas vagyok, kék a szemem, nem vagyok pattanásos, ápolt hajam és fogaim vannak, kicsit izmos is vagyok), de ezek hiába vannak, ha az arcom formájával, az orrommal, az állammal ilyen szinten nem vagyok kibékülve.
2013. márc. 18. 21:10
 12/21 A kérdező kommentje:
A legrosszabb pedig, hogy sokan nem értik meg ez mekkora fájdalmat okoz, mennyire elveszi az életkedvem mindentől. Legszívesebben átesnék egy pár sebészi beavatkozáson, de sajnos nincs meg rá a keretem, valamint félek, hogy csak rosszabb lesz.. Bár ha helyrehoznák az arcom hátha látnám végre egy lányon az érdeklődést irántam, és nem csak a közömbös tekintetet amit már annyiszor... Lassan már olyan mély depresszióhoz közelítek ezzel, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben.. Persze nem fogom megtenni, mert nem vagyok gyáva és ameddig tudok küzdeni fogok, csak már ez a kifejezés, hogy küzdeni valamiért nálam értelmét vesztette... Hiába vagyok jó akármiben is, ha abban az egy dologban nem vagyok amire a legnagyobb szükségem lenne és ez a vonzerő.. Szomorú de néhány embernek csak nincs megírva a boldogság, és bár én is közéjük tartozom a remény még mindig él bennem, hogy eljön a változás csak már nem tudom meddig..
2013. márc. 25. 13:26
 13/21 A kérdező kommentje:
És annyi de annyi negatív visszajelzést kapok, hogy ha már új emberrel találkozom vagy egy képet kellene küldenem magamról valakinek egyszerűen csak reszketek, annyira félek attól, hogy ismét csak ezt a véleményt kapom újra és újra.. Bár tehetnék valamit azért, hogy elfogadjanak vagy legalább csak bár érteném miért jutott nekem ez a sors.
2013. márc. 25. 13:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom mindenből ki lehet hozni a legjobbat.

Sportolsz? ha nem, akkor irány futni, és erősíteni!

Külsőddel hogy állsz? jól levágott haj, divatos ruhák, 1-2 ékszer is belefér. hidd el, egy jól összeválogatott ruha teljesen más megjelenést ad! Parfümöt is használj, rengeteg közép árkategoriás parfümöt találsz a DM-be vagy Rossmannba.

Remélem segítettem valamit.:) tudom, ettol az arcod nem változik meg, de ezzel is nagy változást réhetsz el szerintem.

19/L

2013. márc. 28. 13:37
 15/21 A kérdező kommentje:

A megjelenésem szerintem elég korrekt, pull and bear, bershka, zara, stb.. innen szoktam ruhát venni. Hajam is divatos, csak az arcom a rossz.. Parfüm is van igen:)

De egyébként néztem egy videót a youtubeon, egy csávó beszélt benne és rájöttem, hogy azért van ez az egész baj, mert hiába is vagyok magabiztos egy lány előtt, kedves vagyok vele.. Azt pedig nem szabad :) Mindenesetre elég sok értelmes dolog volt benne amit mondott, bár angol és nincs felirat ha valakit érdekel belinkelem.

2013. márc. 28. 18:15
 16/21 anonim válasza:
Igy jartal ! Ne sajnaltasd mar magad !
2013. ápr. 14. 23:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Szegénykém! Úgy el lehetsz szomorodva. Beszélgessünk, had vidítsalak fel egy picit. 20/L
2013. máj. 10. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szinte bármin lehet változtatni. Mi bajod van az arcoddal? Egyébként azt írtad, hogy a hajad divatos. Rendben, de passzol az arcodhoz is? Egy rossz frizura választás el tudja rontani az arcot. Pl. nekem bármennyire tetszik is a frufru, attól még nekem nagyon hülyén áll. Tehát mi baj van az arcoddal?

2013. máj. 18. 22:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Először is bele kell törődnöd hogy egy ilyen primitív szar bolygóra születtél ahol a nőknek hihetetlenül magas elvárásaik vannak.Ha már valakinek átlagos kinézete van azt messziről elkerülik kivéve ha iszonyat helyes az illető

El kell fogadnod hogy átlagos frizurával szart sem érsz a nőknél.Ez van,nem te tehetsz róla.Viszont változtatással lehet hogy jó eredményeket tudnál elérni.Itt nem csak frizurára gondolok,hanem öltözetre is.Ha ezek nem segítenek akkor küzdened kell azért hogy pénzes legyél,vagy legalábbis legyen egy olyan állásod ahol elég fizetést kapsz ahhoz hogy eltarts egy nőt

A másik fontos dolog hogy ne legyél érzelmes és gyengéd mert ezeket az embereket megvetik a nők.Legyél beképzelt,nagyképű,laza,rideg és véletlenül se mutasd ki a nőnek hogy kedveled/szereted őt.Ne vedd komolyan őket.Az a baj hogy túl jólelkű vagy,ezen sürgősen kell változtatnod

2013. máj. 18. 23:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia: ) Nem tudom mi lehet a baj veled, de tényleg:/ Ismerek egy fiút, aki magas, szőke, kék szemű és hát nem túl helyes. De a lányok imádják. Ő is tisztában van ezzel, már többször mondta, hogy a lányok nem azért szeretik mert jól néz ki, hanem mert jó a dumája. És ez így van. Tényleg kedves, figyemes, stb. Oké, vannak rossz tulajdonságai, de alapjáraton nagyon normális. És szerintem a lányok nem a bunkókra buknak, vagyis én személy szerint nem állok szóba bunkókkal. A leírásod alapján adsz magadra, szóval annyira rossz pasi nem lehetsz! Ne add fel, maradj önmagad! Semmi sem lehetetlen:) Sajnos jobb tanácsot nem tudok adni, mivel lány vagyok, de én kívülállóként így látom.
2013. júl. 16. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!