Hogyan lehet valaki csúnya és boldog egyszerre?
Ha így mutatkozol meg a lányok előtt is,mint,ahogy itt leírtad ezeket..Akkor nem csodálom,hogy nem akarnak veled kapcsolatot.Legyél magabiztos,és ne érdekeljen,hogy nézel ki.A lényeg,hogy jó kiállásod legyen.
Mennyi csúnya srác van,akik bármelyik csajt megkaphatják csak azért,mert pl. viccesek,jó dumájuk van,kedvesek,stb.
Ha ilyen önsajnáltató vagy a csajok előtt is,akkor ne csodálkozz.
Vagy próbáld kihozni a küldősből a legjobbat!;)
16/L
Küldhetsz képet is,ha gondolod.Megmondom,hogy min változtathatnál,ha tudsz,vagy,hogy nekem bejössz-e.:)
Lehet,hogy tök helyes csávó vagy,csak magadnak nem tetszel..az meg szinte mindent elront,ha azt látják,hogy nem vagy kibékülve magaddal.:)
2. Komment
Ertem h jo szandekbol irtal es bar nagyon szivesen beszelgetnek veled, nem hiszem, hogy onsajnaltato soraimmal az idodet rabolni jo otlet... Egyszeruen ez most csak igy ramjott, hogy kiadom magambol es kiirom ezt a hosszu monologot, szerintem csak a jo kedved ennem el, ha hasonlo szomoru gondolataim kellene olvasnod:)
Szia!
Anyukám 130kg 168cm
sose sminkelte magát
mindig azt veszi fel ami a szekrényben a legfelül van
ezek mellett van3gyereke és 28éve boldog házasságban él
mindig jokedvu es kedves aranyos segitokesz. Csunya es boldog es szivesen mutatkpzom vele nyilvanosan
a batyammal hasonlo a helyzet csak o 18eves.
Nem ad a kulsejere SEMMIT
igaz hpgy meg nincs baratnoje de sok haverja van es lany baratai
azt tudom javasolni hogy a baráti társaságodnak szervezz sok programot. Ezzel picit noveled az onbizalmad
Jó érzés töltött el miközben olvastam amit írtál. Sajnos manapság egyre többet látom, hogy a fiatalok kellemetlenül, zavarban érzik magukat mások előtt szüleik mellett, amit sajnos elég csúnyán hoznak tudtukra.
Az, hogy téged idézlek " nyilvánosan mutatkozol vele " hidd el, hogy számára egy csodálatos érzés, hogy a saját gyereke tiszteli és kimutatja, nem csodálom, hogy kedves és boldog :) Köszönöm, hogy mosolyt csaltál az arcomra.:)
Szia!
Lehet hogy közhelynek hangzik, de rengeteg olyan párt látok, akik hát hogy is mondjam, nem szépek! De boldogok, és biztosan neked is el fog jönni az a valaki, aki elfogad, és leszarja a külsődet.
És ez biztosan így lesz, mert nem létezik, hogy ne ismerjék fel benned a kedvességet és az intelligenciát! Nekem legalábbis ez jött le a kérdésedből, válaszaidból.
Sajnos én is hasonlóakkal küzdök mint te, megspékelve azzal hogy én még csak nem is ismerkedek, és mellé hatalmas igényeim vannak, ami tudom hogy óriási hiba és lejjebb kéne adnom, de nem megy, van egy határ ami alatt nem tetszik az a valaki.
Én sok sikert kívánok neked, és bízom abban hogy megoldódik a problémád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!