Fiúk! Mit gondoltok a kinézetemröl? L/18
Figyelt kérdés
168cm magas vagyok,56 kg!A derekam nagyon szép vékony,a hasam is nagyon lapos,a lengöbordáim picit kilátszanak a derekam vékonysága miatt.Viszont a cicim nagy D/75 -ös melltartót hordok és a fenekem is elég nagy,de feszes,narancsbör sehol.A combjaim picit husisak.Tehát tipikusan a homokóra alkatba tartozok.A szemem hatalmas és zöld,a hajam hullámos,sötétbarna és hosszú(a mellemig ér).2013. márc. 15. 16:56
11/14 anonim válasza:
Ez így túl szép, hogy igaz legyen. Kb ez jön le, "tökéletes vagyok, nagyok a melleim, nagy a popóm, tökéletes a bőröm, nagyon szexi vagyok". A kép reálisabb lenne.
12/14 anonim válasza:
Biztosan nem a gyakorin kérdezgetnéd a csorgó nyálú fiúkat, hogy mit gondolnak a te tökéletes vékony derekadról, narancsbőrmentes nagy potrohodról, dés melleidről, dobby méretű zöld szemeidről, ha jól néznél ki. Ez a véleményem. Biztos nem itt fényeznéd magadat kép nélkül ha oylan kicseszett tökéletesen néznél ki. Annyi a véleményem még hogy jó dolog a magabiztosság de te inkább egy ellenszenves magától elszállt gyíknak tűnsz.
13/14 anonim válasza:
sztem jó, de nekem nem jönnek be a nagy "természetes esésű" mellek és a nagy segg :D sztem 50 kilóval jobb lennél. A hajad jó, a szemed nem látom :D de biztos szép :) az arcod se látom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!