1/16 anonim válasza:
egyszer már voltak.. :) retro a divat . :D
2/16 Mókusgyilkos válasza:
a cím alapján: baromság XD
ha a kép alapján kellene dönteni: akkor már inkább változtatok análra.
3/16 fospuska válasza:
azt, hogy pont lesz@rom,mit diktál a divat. nekem eddig is bejöttek bizonyos nőtípusok,ezután is be fognak. legfeljebb maradi leszek. és...?
4/16 anonim válasza:
a cikk megjelenese ota en nem tapatsztalam valtozast:)
5/16 anonim válasza:
Több mint 3 év telt el a cikk írása óta, és semmi változás. Amúgy szerintem ez hülyeség, max. nagyon hosszú idő alatt változhatna meg ez a felfogás, ehhez korszakváltás kell. Nem fog hirtelen gyökeresen megváltozni az ízlésünk, majd esetleg 1-2 generáció múlva talán. Viszont akkor meg már mindenki teltebb lesz, szóval az egész értelmét veszti :).
6/16 Ivan Iljics válasza:
Szerintem a Blikk szennylap ami kandalló begyújtására a legalkalmasabb.
7/16 anonim válasza:
F@szság!
De a molett nők között is vannak szépek, a vékonyak között is rondák!
8/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Minden férfinek más tetszik. Akinek ez tetszik, annak fiatal kora óta ez jön be, akinek meg nem annak soha. Még akkor sem fogja kipróbálni, ha más férfitől hallja, hogy egész mások a szexben. Szóval egy a lényeg, még jó hogy nem vagyunk egyformák. N
9/16 anonim válasza:
Ez csak egy szennylap hírverése, ami eleve KÉRDÉSKÉNT van feltéve. Olyan ez a stílus, mint a politikai mocskolódás kérdéses formában
10/16 anonim válasza:
Nagy kufferbe sokat lehet pakolni.
Szerintem semmi baj nincs ezzel a nővel.Szép az arca,van rajta mit fogni és nem kell attól félni,hogy eltörik,mint a ropi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!