Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti erről mit gondoltok?

Fiúk! Ti erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 3. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem azzal fog járni,hogy elárasztanak mindent a sportolni lusta,össze-vissze evő,magukat "gömbölydednek" nevező bálnák.(80 kiló+)
2013. márc. 3. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:

azt gondolom erről, hogy a kicsit ducik sokkal dögösebbek, combokat ide! :D

f19

2013. márc. 3. 16:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék hogyan néznek ki azok akik "bálnáznak".
2013. márc. 3. 17:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Én sportos,izmosabb fiú vagyok.

Évek óta heti 3-4 edzésre járok,sose hagytam ki edzést,egyéb program,vagy szimpla lustaság miatt.Nem vagyok se sportőrült vagy izomagy,egyszerűen szeretek sportolni és igényesen kinézni.

Számomra az taszító,ha valaki igénytelen magára,lusta,de mégis másokat hibáztat,főleg azokat akik igényesek magukra.

Aki elfogadja magát,azzal semmi bajom.

2013. márc. 3. 17:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Elég régi ez a cikk, és semmi változás. Eleve mindenkinek más tetszik, de tény, hogy ma népszerűbb a vékony testalkat. És ez jó darabig így is fog maradni, mivel ez sokban függ a médiától, aminek a vékonyság éltetése az érdeke. Nem hiszem hogy divatba fog jönni a duci alkat, pláne nem mostanában.

Tény, hogy modellek szintjén vannak próbálkozások a plus size modellek népszerűsítésére, de ez eleve egy halva született dolog. Soha nem fognak rájuk igazi modellként tekinteni a nagy tervezők, nem fogják normál divatbemutatókra küldeni a túlsúlyos nőket, sok nagy tervező ellenzi őket. A nevük előtt mindig ott van a plus size jelző, mutatva, hogy azért ez nem egy normális modell.

2013. márc. 3. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
2010-es cikk, és akármilyen változásról is beszéltek, nem jött el.:D Még mindig jobb a vékonyabb.
2013. márc. 3. 18:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!