Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítség, Rossmannba meddig...

Segítség, Rossmannba meddig vihetem vissza?

Figyelt kérdés
Vettem egy férfi parfümöt (legalábbis azt hittem hogy az), és itthon vettem észre hogy after shave...STR8 ami fém dobozban van, így nem láttam az üvegét és valamiért nem olvastam el csak automatikusan beraktam a kosárba..Szeretném vissza vinni és kicserélni parfümre, vagy vissza kérni a pénzt vagy akármi. Meddig lehetséges ez? most ugye jön a hosszú hétvége, de ha hétfőn viszem vissza akkor még elfogadják?
2013. márc. 14. 14:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy nem lett felbontva, használva, meg semmi.
2013. márc. 14. 14:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha teheted még ma vidd vissza és kicserélik neked. Blokkal együtt vidd vissza.
2013. márc. 14. 15:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából megtehetném, de ahhoz 2km-t kell gyalogolnom, és ilyen időben, megfázva..valahogy nem :/ de hétfőn vissza viszem blokkal remélem még elfogadják :)
2013. márc. 14. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor próbálkozz vele hétfőn ,remélhetőleg kicserélik neked.

Elhiszem ,hogy nincs kedved lemenni ebbe a rossz időbe ,én is ugyan így vagyok vele.

Gyógyulást kívánok neked!

2013. márc. 14. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem! :) Köszönöm!
2013. márc. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!