Az lopás, ha bemegyek a Rossmannba és a kezembe nyomok egy közepes adagot pár teszterből majd kisétálok vele?
Figyelt kérdés
Mert végülis a teszter azért van hogy tesztelhessük a terméket... én is ezt akarom tenni, csak nem ott helyben, hanem nyugiban, egyedül, otthon. Van erre valami szabály hogy mit szabad teszterrel csinálni vagy nemtom...?2013. jan. 5. 23:43
1/14 anonim válasza:
Biztonsági őr akkor is figyel, amikor a tesztert próbálod. Én még a tükörig is (ami ott van melette) alig merek elmenni a teszterrel a kezemben, mert nem akarom hogy rámszálljon és azt higyje hogy lopni akarok.
Hogy vinnéd ki amúgy?
2/14 anonim válasza:
ám azért a sok ember után én nem próbálnám meg magamra kenni stb xD
De inkább ne minden őr kiszúrja aztán megy a hajcihő
3/14 anonim válasza:
próbáld a tescoban,ott nekem nem volt belőle bajom,igaz csak egy alapozó meg egy szájápoló lett otthon tesztelve
5/14 anonim válasza:
MENNYI SUTTYÓ ÉL KÖZTÜNK EBBEN A NYÜVES ORSZÁGBAN.
6/14 anonim válasza:
Rányomod a kezedre az alapozót meg a szájfényt és kimész? Ez miért jó? Mire hazaérsz úgy is lekenődik, meg addigra nem fogod tudni hogy melyikből nyomtad. Már ha tényleg csak otthon szeretnéd tesztelni, majd visszamenni és megvenni.
7/14 anonim válasza:
Most elképzeltem, ahogy felszáll a tömött 4-es 6-osra egy 15-16 éves kislány, a kezén egy csomó fajta folyékony alapozómintával, és nem tudja hogy kapaszkodjon meg úgy, hogy ne kenje össze mindenkin az alapozót.. vicces.
8/14 anonim válasza:
Hát ilyet nem hallottam még. Jót nevettem ezen :D
9/14 anonim válasza:
Most ezt hogy tervezed kivitelezni, de komolyan? Meg a bizti-boyok mindig ott vannak az ember nyomában, és elég bunkók tudnak lenni.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem lopni akarok, alapozót akarok venni, de ott lehetetlen kipróbálni mert még azt sem lehet látni milyen a színe, fedése a világítás miatt. A biztiőr a hátam mögött szokott sétálni, úgy gondoltam a tenyerembe nyomok 3 féle alapozót, kimegyek, majd ott a kis üvegcséimbe teszem...
Nekem nincs pénzem 3-4ezres alapozókat venni találomra.
2013. jan. 6. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!