Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az lopás, ha bemegyek a...

Az lopás, ha bemegyek a Rossmannba és a kezembe nyomok egy közepes adagot pár teszterből majd kisétálok vele?

Figyelt kérdés
Mert végülis a teszter azért van hogy tesztelhessük a terméket... én is ezt akarom tenni, csak nem ott helyben, hanem nyugiban, egyedül, otthon. Van erre valami szabály hogy mit szabad teszterrel csinálni vagy nemtom...?

2013. jan. 5. 23:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én sem tudom elképzelni. Szinte már zavarba ejtően követnek és figyelnek a biztonsági őrök, szerintem ez nem kivitelezhető :/ Inkább próbáld a drogériában tesztelgetni, hívj magaddal egy barátnőt aki véleményt mond!
2013. jan. 6. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Egyszer mintha olvastam volna itt olyat hogy a Douglasban segítenek alapozót választani. Ez így van? Mert akkor ez egy jó megoldás lenne neked is.
2013. jan. 6. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérj segítséget az eladótól, azért van ott!

Amúgy nem feltétlen az a kérdés, hogy lopás-e, mivel ha emiatt a biztonsági őr meghurcol, épp olyan megalázó.

2013. jan. 6. 21:50
 14/14 anonim válasza:

Douglasban tényleg segítenek!:)

Én is ott dolgozom,szívesen rendelkezésedre állnak a kollégáim én személy szerint a city centerben dolgozom.

2013. jan. 8. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!