Ez a parfüm minta honnan való? Kiktől tudnám megtudakolni?
Figyelt kérdés
Erről a parfüm mintáról lekopott az, hogy melyik illat és hogy kiktől való. Ezekre keresem a választ, mert pontosan ilyet szeretnék rendelni. Oriflame-nél már jártam, azt mondták nekik nem ilyenek a mintáik. Úgy tudom az Avon-nak pedig az újságban vannak benne a dörzsöléses illatmintáik. Tanácstalan vagyok. Nagyon szeretném ezt a parfümöt.
Itt van a kép a parfümmintáról: [link]
2013. márc. 14. 08:02
1/3 anonim válasza:
Elèg nehèz kérdès ,ilyet lehet latni pl parfumeriakban,vagy masolt parfummintaknal is.Nem hiszem hogy sikerrel fogsz jarni hogy semmi sem lathato az û
3/3 anonim válasza:
Egy biztos.Nem avonos minta,mert arra rá van írva a parfüm neve meg nem fehér a kupakja hanem áttetsző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!