Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fáj a tyúkszem kiszedése?

Fáj a tyúkszem kiszedése?

Figyelt kérdés
Szombaton megyek pedikűröshöz. Fájni fog ??

2013. márc. 13. 21:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha ért hozzá, akkor nem.
2013. márc. 13. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Valamennyire biztos. Ha ért hozzá, ha nem, ez akkor is "erőszakos" dolog.
2013. márc. 13. 21:21
 3/11 A kérdező kommentje:
erőszakos?
2013. márc. 13. 21:30
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Erőszakos? Miért is? :D 8 éve pedizek, és bizton állíthatom, hogy semmi erőszakos nincs benne. Ki kell áztatni normálisan, és akkor nagy gond nem lehet belőle, szinte magától is kifordul szakszerű kezekben.
2013. márc. 14. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Tyúkszemet pedikűrös szedi ki? :O Erről még nem hallottam. Én midig sebészhez mentem. Érzéstelenítette majd "kikaparta". Maga az érzéstelenítő fájt,mert pont a tyúkszem alá nyomta, szokásos,csípő,égő érzés. Utána már semmi, csak kellemetlen volt hogy ott kaparászott :D Majd miután már kezdett múlni az érzéstelenítő hatsa, nah akkor jöttek a fájdalmak :/
2013. márc. 14. 11:58
 6/11 anonim válasza:

Én 4 évesen (a sarkamról) magamnak kimartam,kiszedtem..az oviban.:)

Sírás nélkül,csak a véres zokniról vették észre.

Szóval annyira fájdalmas nem lehet . Nyugi! :)

2013. márc. 14. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Kedves ötös. Sebész a talpi szemölcsöt szedi ki, tyúkszemmel elküld pedikűröshöz. A szemölcs kiszedése fájdalmas, a tyúkszemé nem.
2013. márc. 14. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Kedves hetes! Ne akard már megmondani nekem hogy mit vett ki a sebész a talpamról! Tyúkszem volt, nem szemölcs! A tyúkszemet gyökerestől kell eltávolítani, hogy ne tudjon újból és újból előjönni. Ehhez sebészeti ellátás szükséges, mert csak ő tudja kivenni mindenestül a TYÚKSZEMET, nem a szemölcsöt!!!!
2013. márc. 14. 13:30
 9/11 A kérdező kommentje:
kikaparta a pedikűrös és NAGYON FÁJT EMBEREK !
2013. márc. 17. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
hetente kb 2 tyúkszemet szedek ki, gyökerestől, kb 8 éve. úgyhogy ennyit a sebészeti eljárásról....
2013. márc. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!