Fáj a tyúkszem kiszedése?
Figyelt kérdés
Szombaton megyek pedikűröshöz. Fájni fog ??2013. márc. 13. 21:06
2/11 anonim válasza:
Valamennyire biztos. Ha ért hozzá, ha nem, ez akkor is "erőszakos" dolog.
3/11 A kérdező kommentje:
erőszakos?
2013. márc. 13. 21:30
4/11 anonim válasza:
Erőszakos? Miért is? :D 8 éve pedizek, és bizton állíthatom, hogy semmi erőszakos nincs benne. Ki kell áztatni normálisan, és akkor nagy gond nem lehet belőle, szinte magától is kifordul szakszerű kezekben.
5/11 anonim válasza:
Tyúkszemet pedikűrös szedi ki? :O Erről még nem hallottam. Én midig sebészhez mentem. Érzéstelenítette majd "kikaparta". Maga az érzéstelenítő fájt,mert pont a tyúkszem alá nyomta, szokásos,csípő,égő érzés. Utána már semmi, csak kellemetlen volt hogy ott kaparászott :D Majd miután már kezdett múlni az érzéstelenítő hatsa, nah akkor jöttek a fájdalmak :/
6/11 anonim válasza:
Én 4 évesen (a sarkamról) magamnak kimartam,kiszedtem..az oviban.:)
Sírás nélkül,csak a véres zokniról vették észre.
Szóval annyira fájdalmas nem lehet . Nyugi! :)
7/11 anonim válasza:
Kedves ötös. Sebész a talpi szemölcsöt szedi ki, tyúkszemmel elküld pedikűröshöz. A szemölcs kiszedése fájdalmas, a tyúkszemé nem.
8/11 anonim válasza:
Kedves hetes! Ne akard már megmondani nekem hogy mit vett ki a sebész a talpamról! Tyúkszem volt, nem szemölcs! A tyúkszemet gyökerestől kell eltávolítani, hogy ne tudjon újból és újból előjönni. Ehhez sebészeti ellátás szükséges, mert csak ő tudja kivenni mindenestül a TYÚKSZEMET, nem a szemölcsöt!!!!
9/11 A kérdező kommentje:
kikaparta a pedikűrös és NAGYON FÁJT EMBEREK !
2013. márc. 17. 20:36
10/11 anonim válasza:
hetente kb 2 tyúkszemet szedek ki, gyökerestől, kb 8 éve. úgyhogy ennyit a sebészeti eljárásról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!