Mit gondoltok a japán host kinézetekről lányok/fiúk? (képek)
Japánban vannak host klubbok, ergó ez annyit jelent hogy aki ott dolgozik, úgymond meg lehet vásárolni x órára, hogy szórakoztasson stb. szóval fizetsz azért hogy randizz az illetővel és eltölts vele pár órát. A szex nem lehetséges.
Úgy vettem észre, hogy japánban nem divat a rövidhaj, a férfiaknak sem. Mielőtt valaki mondaná, ezek nem emosok, japánban nem is ismerik, csak azért hosszabb a haja a felnőtt férfiaknak is, mert tűegyenes a hajuk még vasalniuk sem kell és mert ez a divat ott.
Így néznek ki álltalában a hostok, öltözködés és haj szerint:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
Nektek hogy tetszik? Vagy egyáltalán nem jön be? Kort és nemet is légyszi írjatok, kíváncsi vagyok :)
Hát ezek itt a szamurájok ivadékai... Röhej!
Már mondtam, hogy korcsosul az emberiség, és jól le is pontoztatok miatta.
De minél több ilyen képet látok, annál inkább ez a véleményem.
Érdekes felmérés, ami itt megy. :)
Nekem régen (15-19 évesen) iszonyat tetszettek az ázsiai pasik, de sosem az ennyire lányosak, hanem a "hétköznapiak", akik nem töltöttek több időt a hajukkal, mint én, és nem voltak olyan vékonyak, mint egy modell csaj...
Lányos pasik sehol, semmilyen formában nem jönnek be, mint pasik... Életem párja is egy jó nagy darab, szőrös maci :) De ízlések és pofonok.
Az megint másik dolog, hogy engem baromira zavarna, hogy a srác csak azért bájolog nekem, mert fizetek érte -- totális önbecsapás, ami lehet, hogy sok embernek kell, de én nem tudnám úgy elengedni magam.
29/N voltam. :)
Én örülnék ha magyarországon is lenne ilyen szolgáltatás nagyon is.
Magányos vagyok legalább lenne társoságom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!