Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a japán host...

Mit gondoltok a japán host kinézetekről lányok/fiúk? (képek)

Figyelt kérdés

Japánban vannak host klubbok, ergó ez annyit jelent hogy aki ott dolgozik, úgymond meg lehet vásárolni x órára, hogy szórakoztasson stb. szóval fizetsz azért hogy randizz az illetővel és eltölts vele pár órát. A szex nem lehetséges.

Úgy vettem észre, hogy japánban nem divat a rövidhaj, a férfiaknak sem. Mielőtt valaki mondaná, ezek nem emosok, japánban nem is ismerik, csak azért hosszabb a haja a felnőtt férfiaknak is, mert tűegyenes a hajuk még vasalniuk sem kell és mert ez a divat ott.

Így néznek ki álltalában a hostok, öltözködés és haj szerint:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

Nektek hogy tetszik? Vagy egyáltalán nem jön be? Kort és nemet is légyszi írjatok, kíváncsi vagyok :)

2013. márc. 13. 20:52
1 2
 11/19 Shai-Hulud ***** válasza:
87%

Hát ezek itt a szamurájok ivadékai... Röhej!

Már mondtam, hogy korcsosul az emberiség, és jól le is pontoztatok miatta.

De minél több ilyen képet látok, annál inkább ez a véleményem.

2013. márc. 14. 08:58
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Kivételesen egyet értek az utolsóval. Szerintem még egy 10 éves kisfiúban is több férfiasság van, mint ezekben...
2013. márc. 14. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
ez egy sz.r, vagy kettő.
2013. márc. 14. 18:30
 14/19 anonim válasza:
A rovidhajuaknal az 5. nem rossz :D
2013. márc. 17. 13:43
 15/19 anonim válasza:
Ja az utolso en voltam es L/15
2013. márc. 17. 13:46
 16/19 anonim válasza:

Érdekes felmérés, ami itt megy. :)

Nekem régen (15-19 évesen) iszonyat tetszettek az ázsiai pasik, de sosem az ennyire lányosak, hanem a "hétköznapiak", akik nem töltöttek több időt a hajukkal, mint én, és nem voltak olyan vékonyak, mint egy modell csaj...

Lányos pasik sehol, semmilyen formában nem jönnek be, mint pasik... Életem párja is egy jó nagy darab, szőrös maci :) De ízlések és pofonok.

Az megint másik dolog, hogy engem baromira zavarna, hogy a srác csak azért bájolog nekem, mert fizetek érte -- totális önbecsapás, ami lehet, hogy sok embernek kell, de én nem tudnám úgy elengedni magam.

29/N voltam. :)

2013. ápr. 2. 14:41
 17/19 strikeman válasza:
Ez a " NATAKAROGGGY" kategória!
2013. aug. 17. 06:19
 18/19 Ágoston Noémi ***** válasza:
nekem nagyon tetszenek az ázsiai férfiak, bár ezek a hostok pont nem annyira, legalábbis nem mind... a 6. nagyon cuki, de a többi annyira nem :D viszont egyszer láttam egy videót hostokkal, és azok nagyon jól néztek ki (*^*)14/L
2014. ápr. 2. 15:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Én örülnék ha magyarországon is lenne ilyen szolgáltatás nagyon is.

Magányos vagyok legalább lenne társoságom

2020. jún. 16. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!