Nevettek ki/szóltak már be utcán idegenek a kinézeted miatt?
Én nem bámulok nőket, legalábbis arcukon és cipőjükön(öltözetükön) kívül semmit. De ezeket sem bámulom inkább csak megtekintem.
Szerintem elég lehangoló mikor egy nő után egy egész megálló fordul.
Ráadásul imidzs romboló :)
Régebben igen, az öltözködésem miatt. Volt egy rocker korszakom, fekete ruhákkal, bakanccsal, meg szaggatott nadrággal. Legtöbbször nem magyarok voltak, vagy ilyen tizenéves cicafiúk. Nem foglalkoztam velük, mert nekem akkor az tetszett, és nagyon menőnek éreztem magam a ruháimban. Szerintem bárki aki beszól egy másik vadidegen embernek az utcán a kinézete miatt, az paraszt.
3 alkalomra emlékszem mikor nem a ruháim miatt szóltak be. Az egyik még általános alsóban, valami fiú azt mondta rám, hogy szilvafa(kiskoromban nagyon szeplős voltam). A másik úgy egy éve, egy nagy csapat tizenéves nem magyar srác tántorgott ki a diszkóból, és rám kurjongattak, hogy menjek velük szoliba, mert úgy nézek ki, mint egy "döglött ember"(szó szerint idéztem). Plusz pár hete egy duci csaj, hogy olyan girhes vagyok, mint valami botsáska.
Szóltak már be az öltözködésem miatt, de olyat kaptak tőlem, hogy köpni-nyelni nem tudtak.
Olyan is volt már, hogy egyértelműen rajtam nevetgélt és susmorgott két csaj, aztán eléjük álltam, hogy "Na akkor a szemembe is mondjátok!". Mondanom sem kell, elkussoltak.
Gyerek és fiatalkoromban rendszeresen, és főleg tizenéves lányok. Sajnos olykor még előfordul mostanában is. Legutóbb 2 hete, mikor mentem a lányomért az iskolába. A suli előtti padon ült két fiú és egy lány és mikor elmentem előttük, a lány azt mondta:na itt jön a szépségkirálynő! Hogy nézel ki?! Aztán röhögtek is egyet.
Ők olyan 14-15 évesek lehettek és bár nem figyeltem őket meg nagyon, de átlagos kinézetűek.
Eléggé rosszul esett, nem tagadom. még utána napokig eszembe jutott. Meg hogy talán vissza kellett volna szólni és elküldeni melegebb éghajlatra.
Igaz, sosem voltam szépség, de ez nem jogosít fel senkit, hogy ilyeneket mondjon. Főleg gyerekként egy felnőttnek, csak azért, hogy vagánykodjon a többiek előtt. Remélem, az életben ezek a csúfolódó emberek is visszakapják ezt a rossz érzést, amit másoknak a szavaikkal okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!