Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen alak vonzó vagy...

Az ilyen alak vonzó vagy kövér (KÉP)?

Figyelt kérdés

Mert sokan irják itt, hogy szeretik a teltebb lányokat, de szerintem mindenki máshogy értelmezi a teltséget, és sokszor vékony lányokat teltnek mondanak.

Én milyen vagyok véleményetek szerint?

2013. márc. 12. 15:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

éppen alakformálásban vagyok, és nyilván tisztában vagyok avval, hogy van rajtam fölösleg.

legkritikusabb részem talán a fenekem. a széles csipőm miatt az is szélesebb, és hát a egy kis narancsbőr is befigyel.

persze, minden erőmmel azon vagyok, hogy ezen változtassak.

a kérdést azért irtam ki, mert kiváncsi vagyok, hogy más, "pártatlan" emberek mit gondolnak rólam.

sajnos kétségtelen, hogy önbizalomhiányban szenvedek, igy ki se mernék mondjuk menni fürdőruhában más emberek elé.

na nem ez a lényeg, hanem, hogy irjatok véleményt. :)

a kérdést nem társkeresés céljából irtam ki, de azért köszi, hogy irtatok!

2013. márc. 12. 15:50
 12/20 A kérdező kommentje:

ja, és még egy megjegyzés.

csipőről nekem már sok nem fog lemenni, mivel alapból széles a csontozatom.

a combra meg fenékre meg dolgozom, de eléggé megmakacsolták magukat.

2013. márc. 12. 15:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Családodban nincs hasonló alkatú?Mert ha genetikailag ilyen vagy nem fog használni semmi hogy vékonyabb legyen a combod vagy kisebb a feneked.Egyébként szerintem rendben vagy,nem vagy kövér úgyhogy nyugi:))
2013. márc. 12. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Diéta is megy??? Őszintén!
2013. márc. 12. 15:55
 15/20 A kérdező kommentje:

igen megy, eddig 15 kilót fogytam, a tornát 1,5 hónapja kezdtem.

ami azt illet van ilyen a családban. de bár akkor tornázok rá, hogy feszesebb legyek.

2013. márc. 12. 15:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy szép, tónusos a hasizmod, és nagyon kevés zsír van rajtad. Látszik, hogy sportolsz. A csípőd genetikailag széles, és szerintem nagyon szexi! Nem vagy kövér! :)
2013. márc. 12. 16:42
 17/20 anonim válasza:
Kövér semmiképpen sem vagy, vonzó viszont igen, legalábbis szerintem. :) A csípőddel tényleg nem tudsz mit tenni, az egy adottság, de a fölötte lévő zsírpárnákat le lehet dolgozni, ha folytatod a tornát és a diétát (remélem, ez nálad nem koplalást jelent). Másfél hónap torna persze nem tesz csodát, de ha elég kitartó vagy, nyárra már nagyon jól fogsz kinézni. :)
2013. márc. 12. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Emberek a kövért meg a teltkarcsút ne keverjük már.

Egyébként teltkarcsú vagy csak egy picit zsíros. Eddz rá hogy arányos legyél :)

2013. márc. 12. 20:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogadható.
2013. márc. 13. 10:37
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja, én is dugnálak
2013. márc. 16. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!