Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor mivan? Szép vagy...

Most akkor mivan? Szép vagy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Az osztályban utálnak, és mindig megkapom, hogy ronda vagyok. De ha felmegyek Pestre, meg vonaton.. vagy bárhol máshol, 10ből 8X tuti hogy leszolit egy mindenki számára helyes srác, akkor még sem vagyok ronda??
2013. márc. 11. 19:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs veled, szép vagy:)
2013. márc. 11. 20:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Hogy szokták mondani, hogy ronda vagy? Nem csak poénkodnak?
2013. márc. 11. 20:19
 13/21 A kérdező kommentje:

Rossz vicc lenne :))

nm a szemembe mondják, de ott a szándék, hogy ugy sugják hogy tutira meghalljam hogy most éppen mi nm tökéletes

2013. márc. 11. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az orrod kicsit nagy, de nem vészes, nem vagy csúnya, sőt!

Inkább más lehet a baj... Nem bírnak valami miatt és ezért mondják. Nálunk az osztályban volt egy csaj, 9. elején tök szépnek találtam, aztán megismertem, hogy milyen és a végére tök csúnyának találtam. És nem csak én, mindenki. Az elején kerülgették a srácok, év végén már mindenki poénkodott rajta, hogy milyen malac orra van, meg tepsi képe, stb. Pedig, visszagondolva, így 10 év után, nem volt csúnya tényleg, csak olyan kis ro.hadék és buta volt, hogy midnenki megutálta. Nem mondom, hogy te is az vagy, csak gondolkozz el esetleg, hogy mi bajuk lehet veled. Mert biztos nem az, hogy csúnya lennél, mert nem vagy az!

2013. márc. 11. 20:40
 15/21 A kérdező kommentje:

14es kösz, tom h zsidó orrom van!!

Már gondolkoztam, h hol rontottam el, jóó nm vok okos, na de nm vagyok egyedül, talán az lehetett a baj, h amikor gólya voltam megteccet egy fiú, aki elég központi arc volt aztán nm ugy jöttek össze a dolgok, az osztályban meg többen spanolnak vele, lehet hogy innen fúj a szél :)

Köszönöm!!

2013. márc. 11. 20:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Kb. 17 évesnek tippellek. Hogy nem tudtad még megtanulni, hogy az oLYan az ly? Könyörgöm, 13 éves vagyok, én helyesen írok, te meg nem. Egyébként szerintem nem vagy csúnya, de szép sem. Most biztos azt gondolod, hogy milyen beképzelt vagyok, de nemvagyok. Csak simán megvetem azokat, akik nem veszik a fáradtságot, hogy egy szót helyesen írjanak. Igen, valóban roppant nehéz feladat. Egyébként meg lenne okom a beképzeltségre, ha tudni akarod. Most valószínű le fogsz pontozni, pedig csak az igazat mondom. :)

13(!)/L

2013. márc. 14. 22:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok és csak hogy pontosítsak:

*nem vagyok

;)

2013. márc. 14. 22:24
 18/21 anonim ***** válasza:
A helyesírásodból ítélve az a bajuk veled, hogy buta vagy.
2013. márc. 15. 07:09
 19/21 A kérdező kommentje:
nem hinném, csak itt nm irok helyesen, am 15 vagyok, de most ezér nm pontozlak le.. nincsen ezzel semmi baj ha megmondod az igazat, sőt! :))
2013. márc. 15. 11:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Tényleg 15 vagy?:O

Pár évvel idősebbnek nézel ki

2013. márc. 15. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!