Milyen hegyes mukormot csinaltassak magamnak?
Figyelt kérdés
Nem szeretnek franciat, mert az sokat volt mar, es elegge unom, szoval valami egyszeru kellene.2013. márc. 10. 11:52
1/10 anonim válasza:
Amilyen neked tetszik! Szerény véleményem szerint az összes ocsmány és közönséges, ilyet csak az igénytelen nők csináltatnak.
2/10 anonim válasza:
Én sem rajongok nagyon a hegyes körmökért , de ha választani kéne valami ilyen lenne:
3/10 anonim válasza:
A műköröm már magában is ronda, a hegyes színes meg különösen. Inkább gondold meg hogy akarsz-e a közröhej tárgyává válni.
4/10 anonim válasza:
Hát, nekem majdnem mindig öt centis stilettoim vannak, soha senki nem röhög rajtuk, hanem elámulnak, hogy ilyen is van, és hogy hogy tudok vele dolgozni :D
Amúgy meg, totál hidegen hagy, hogy ki mit mond róla, én hordom, én dolgom. akinek nem tetszik, ne nézze.
most ilyen:
lehet lepontozni :D
5/10 anonim válasza:
ja, amit a kettes linkelt, az egy elcseszett mandula köröm, messze nem hegyes, stilettonak meg még véletlenül sem lehet nevezni :D
7/10 anonim válasza:
uh, 4-es, de ronda a körmöd :/ bocs, de ez már tényleg az undorító kategória. Mint ahogy szerintem az összes hegyes műköröm(karom) kivétel nélkül.
8/10 anonim válasza:
mint mondottam, kb leszarom, hogy szerinted ronda :D nem neked kell hordani, ha jól sejtem :D
9/10 anonim válasza:
persze, de attól még nyugodtan lejjebb vehetsz. Azt akartad, hogy dícsérgessék, vagy mi?
10/10 anonim válasza:
Dícsérik máshol elegen, nem vagyok rászorulva itt is. Volt egy kérdés, válaszoltam. akinek meg nem teszik, nem nézi :) ilyen baromi egyszerű a dolog. Ízléssel nem lehet vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!