Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körömlakkot adhatok fel...

Körömlakkot adhatok fel postán külföldre?

Figyelt kérdés
Lenne más is a csomagban,de valahol azt olvastam hogy körömlakkot nem lehet feladni biztonsági okokból. Ha én jól bebugyolálom buborékos fóliába és azt mondom hogy nincs benne, akkor is kinyithatják és leellenőrizhetik vagy semmi ilyesmiről szó sincs? Kb 1 éve kaptam 5 körömlakkot az USA-ból,meg make up csomagot Szlovéniából és azok fogadásából nem volt gondom. A küldésével se lesz,ugye?
2013. márc. 8. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
ez most komoly? :D bocsi, de senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy mi van a csomagban. De gondolom a tűzvédelem miatt nem adhatnád fel. Valszeg levizsgálják valami szerkentyűvel, mi van benne, max visszaküldik. Nem kell arról tudniuk, mit adsz fel.
2013. márc. 8. 14:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen,komoly. Hogy mondjak valamit,pl. az Egyesült Királyságban márc.1től a Royal Mail-lel küldött csomagokban sem lehet körömlakk, cégeknek sem (körömlakkgyártók). Hihetetlen...amúgy a "terrorizmus" miatt,mert mi van ha robbanóanyagot küldenek benne.

Ha visszaküldik az nekem nagyon necces lenne,mert 6000 Ft a feladás díja.

2013. márc. 8. 15:03
 3/6 anonim válasza:
2013. márc. 9. 07:13
 4/6 A kérdező kommentje:

"Chapter 34 Soap, organic surface-active agents, washing preparations, lubricating preparations, artificial waxes, prepared waxes, polishing or scouring preparations, candles and similar articles, modelling pastes, "dental waxes" and dental preparations with a basis of plaster

Nil."

a Nil arra vonatkozik hogy nem lehet?? :(

2013. márc. 9. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha elmész a postára és megkérdezed,amúgy szerintem hülyeség...egy körömlakkról beszélünk nem nitrohigítóról.
2013. márc. 9. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Angliából jelenleg már a cégek (pl. Barry M : [link] sem küldhetnek lakkot,ahogy gondolom fogadni sem fogadhatnak! Sajnos nem hülyeség amit írok :(
2013. márc. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!