Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pár hét múlva esküvőn leszek,...

Pár hét múlva esküvőn leszek, vettem egy tök jó ruhát, de kéne hozzá egy magassarkú, vagy egy telitalpú cipő. Milyet ajánlotok? Linkeltek egy párat? 12/L

Figyelt kérdés
ÉRTELMES VÁLASZOKAT!!

2013. márc. 8. 13:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hu..kár volt kitenni:D nincs valami nagy ízlésetek..
2013. márc. 8. 16:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy nem kell 12 évesen magassarkú, annak nem nincs ízlése, hanem teljesen igaza van. Egy évvel vagyok csak idősebb nálad, és én még most sem vennék fel magassarkút (és egy ideig nem is tervezek).
2013. márc. 8. 18:32
 13/15 A kérdező kommentje:
1 lagzira venném fel!
2013. márc. 8. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Túl függ milyen a ruha. Hidd el nem vagyok nálad sokkal idősebb de szerintem se túl jó ötlet. De ha annyira akarod....

[link]

[link]

[link]

Mielőtt még elkezdenél az ízléssel jönni...Nekem ne ilyen...

2013. márc. 9. 20:20
 15/15 anonim ***** válasza:
44%
A KÉRDEZŐ NEM AZT KÉRDEZTE,HOGY MIÉRT NE VEGYEN FEL MAGASSARKÚT,HANEM HOGY MILYET VEGYEN! SZÖVEGÉRTÉS EMBEREK
2013. ápr. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!