2/17 anonim válasza:
Olyan mintha egy börtöntöltelék fejére montíroztak volna egy babarcot. A tetkó szörnyű. Mindent elront.
4/17 anonim válasza:
annyira mű. ez az a fajta lány aki csak azért csináltat tetkót mert az milyen menő és milyen "egyedi". amúgy nemitélem el a tetkós lányokat mert nekem is van egy tetkóm de nekem jelent is valamit nem csak menőségből tetováltattam magamra. amúgy szép az arca meg a haja is tetszik :)
6/17 anonim válasza:
Nahát, úgy tűnik vadidegen emberek pontosan tudják, ki milyen indíttatásból csinál tetoválást. milyen elgondolkoztató!
Szerintem rohadt jól néz ki a lány :)
21L
7/17 anonim válasza:
szerintem szép pofija van, de tényleg kár az a sok tetkó. :)
20l
8/17 Andii1 válasza:
egyet értek az előttem szólóval.
10/17 anonim válasza:
A színes tetoválást rondának tartom mindenkin, pedig szeretem a tetkókat. Az arca meg átlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!