Az a helyzet, hogy a karom és a lábam elég szőrös. Eddig még nem zavart, de mostanában már nem is merek felvenni rövidebb ujjú pólókat, és nem tudom mi lesz így nyáron. A barátom megjegyezte (nem bántásnak szánta) hogy szólhatnék anyának hogy vegyen nekem egy borotvát a karomra. Csak az a helyzet, hogy úgy hallottam a borotva nem jó megoldás a karra..maradt a gyanta és az epilátor. Ezzel nem is lenne baj, nem iszonyodok egyiktől sem, és jól tűröm a fájdalmat. A baj csak az, hogy amikor ezt az egészet elmeséltem anyának, ő az mondta, hogy ha elkezdem gyantáztatni akkor erősebb lesz tőle a szőr, meg azt hogy nem engedi nekem hogy ilyen fiatalon szőrtelenítsek..viszont így nem tudom mit tegyek, hogyan tudnám meggyőzni anyát, meg ugye a barátomat is zavarná ha ilyen lennék...nem akarok egész nyáron hosszú pulcsikban járni..segítsetek!! Mit kéne tennem? Hogy győzzék meg anyát?? 14/l
én 12,5 vagyok és szőrtelenitek lábat, hónaljat, szemöldököt szedek mert már ötödikbe fel se vettem fel rövid nadrágot
mindig sötét vastag szőr volt a lánbamon
csak halk hozzászólásként mondanám h ne azért akarj tetszeni a fiúdnak mert szőrtelenítesz vagy sem
beszélj vele is mondd meg neki h nem lehet
ha szeret meg fogja érteni
2013. márc. 7. 16:04
2/4 A kérdező kommentje:
igen, de az az igazság, hogy nem csak a fiúm miatt nem akarom hogy szőrös legyek..engemet is eléggé zavar. és ha anya végleg eldönti, hogy nem engedi nekem a szőrtelenítést, akkor azt a fiúm lehet hogy megérti, de engem mindig is zavarni fog...Mit mondjak anyának? amikor felhoztam neki ezt a témát, eléggé kiakadt rám..
2013. márc. 7. 16:12
3/4 anonim válasza:
Én borotválom a karomat, meg a lábamat is, de nem megoldás, mivel már 2 nap múlva borostás, ami azért érintésre nem a legjobb. A gyanta nagyon fáj, és az epilálás is! Szerintem majd mikor picit nagyobb leszel aktuálisabb lesz talán, mint most. Egyébként nem lehet olyan szőrnyű,hogy ennyire zavarjon :) Ha nagyon sötét és nagyon látható, és nincs kreol bőröd, akkor kiszőkítheted! De persze anyukád segítségével. :)
17/L
2013. márc. 7. 16:52
4/4 anonim válasza:
Amúgy az anyukák kedvenc válasza az, hogy felesleges, mert csak erősebb lesz. Nem lesz erősebb, még a borotválástól sem. Az csak azért tűnik úgy, mert lapos a vége a szőrszálnak. Meg amúgy is, amíg fejlődsz, egyre erősebb lesz a szőr, MAGÁTÓL.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!