Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kábé mennyiből tudok "megúszni...

Kábé mennyiből tudok "megúszni" egy farmert, meg egy edző, vagy lapossarkú cipőt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kaptam rá 10 ezer forintot, jó lenne ha beleférne. Hova menjek Budapesten, ahol olcsón meg tudom venni ezeket?
2009. szept. 13. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
pimkie-ben vannak olcsó farmerek, cipők meg streetben meg deichmannban a legolcsóbbak. sztem simán kijön ennyiből. farmer 4-5 ezer, meg cipőt is lehet találni ennyiért.
2009. szept. 13. 10:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönöm! :)
2009. szept. 13. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jó neked a kínai portékája, akkor az is belefér az árba. De a fenti is jó. Döntsd el, neked mi a jobb. :)
2009. szept. 13. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
az ázsia centerben lehet egy csomó jó cuccot kapni (vannak ugyanolyanok is,mint a márkásabb boltokban, pl. pimkie, deichmann, mert munkaidő után készítik őket,így a dolgozók zsebébe megy,szóval jó a minőségük,és sokkal olcsóbbak.)ha oda mégsem szeretnél menni, akkor deixhmann, humanic, pimkie, new yorker (leárazásnál), vagy ha tudsz valahol jó turkálóról (a keleti pu-nál is van egy, óriási:)), ott is szétnézhetsz, mert sok olyan van, ahova angliából/amerikából érkeznek ruhák, jó minőségűek. jó vásárlást:D!
2009. szept. 13. 13:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a remek tippeket! :)
2009. szept. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!