Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép a zöldes-barn...

Szerintetek szép a zöldes-barna szem?

Figyelt kérdés
Reggelente teljesen barna a szemem, majd délelőtt zöldes-barnás lesz , de délutánra már teljesen zöld. Különleges , szép?

2013. márc. 2. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is e két szín keveréke, noha a színét nemigen váltogatja, max. a fényviszonyok függvényében tűnik másmilyennek. El kell keserítselek, általában az átmeneti árnyalatok szoktak nem tetszeni az embereknek, itt is hamarosan meg fogjuk kapni a "libafos" jelzőt. Igazából nem érdemes foglalkozni vele, úgysem ezen múlik az összképed szépsége és kizáró okot sem jelent párkapcsolatkezdésnél.
2013. márc. 2. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
dettó ugyanezt a "libafosszínű" jelzőt kaptam én is a szememre.:D de én pl inkább az emberek szeme formáját szoktam nézni, mint a színét. ha valakinek szép nagy szeme van de "sárszínű", az még mindig jobban tetszik, mint ha kék, de tök pici, és alig látszik az írisze.
2013. márc. 2. 23:54
 3/3 anonim ***** válasza:
szép.
2013. márc. 3. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!