Ez ezüst róka vagy fehér róka szőrme bunda sál?
sajnos nem tudom megállapítani.
mennyit adnak egy ilyenért? vatera, apród ezekre tenném fel.
képek
fúj ez undorító.
Szegénynek azért kellett meghalnia,hogy valaki a nyakába hordja és még a lába is ott van.:(
Elég nagy gerinc kell hozzá hogy valaki ilyet hordjon.
értem, nem tudom milyen értéke van egy ilyennek, és igazából nem érdekel ki mire használja, vagy hova teszi, nekem nincs rá szükségem :)
a 100 éves szekrényünk mélyén találtam, valószínű már megvan 40 éves, de hibátlan, szép.
Valaki biztos megvenné, de még árat se tudok, mennyi egy ilyen?!
Google-ban valaki 4000-et valaki meg 16000-et elkéri ugyan azért.
Remélem, aki itt szörnyűlködik, az nem hord bőrdzsekit és bőrcipőt se, és 100%-os vegetariánus.
Nekem van szőrmesálam (igaz, az csak róka-utánzatra kikészített birkaszőrme), de ez nekem elég sok, hogy úgy mondjam, azok a lábak nagyon visszataszítóak.
De biztos van, akinek kellene. Nézd meg esetleg, mennyiért vannak fent hasonló holmik, és ahhoz viszonyítva adj meg árat.
én se értem a szörnyülködést egyébként. Mondjuk én nem elvből, hanem csupán nem tetszésből nem hordom.
Én mindenkit elfogadok olyan ízléssel, gusztussal ahogy van. Hogyha neki a nyúzott állat szőrméje tetszik, és neki az kényelmes, és szép akkor hordja. SOKKAL undorítóbb és brutálisabb dolgok folynak a világban, ezen abszolút semmi durva, gerinctelen vagy gusztustalan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!