Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lenne esélyem a modell szakmáb...

Lenne esélyem a modell szakmában? (lent)

Figyelt kérdés

A kérdésem, hogy lenne esélyem a modell szakmába? (Nem nagy kifutókról álmodok, persze.) Tudom, nincs meg a modell alkatom... sőt. de az arcom karakteres? megvan benne az a plusz , ami számít? sokak szerint az a jó az arcomban, hogy minden szitut el tudok arccal játszani (színházban szinészkedek).

és ha esetleg lenne esélyem, milyen modellként? és milyen ügynökségeknél van szükség ilyen emberekre?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A választ előre is köszönöm!

2013. márc. 1. 23:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Dagi vagy, nincs különleges arcod, magasnak sem tűnsz. Mégis mit gondolsz, mitől lenne esélyed?
2013. márc. 2. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem lehetsz. Semmi különleges nincs az arcodba,csak átlagos,ráadásul még puffadt is. A tested nagyon gáz,dagadt vagy. Nem is tudom,hogy juthatott eszedbe ez az egész. Hány kg vagy?
2013. márc. 2. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező aki ezt mondta neked (vagy csak te gondoltad?) az nagyon átvert mert az alakod esélytelen az arcodban semmi karakteresség nincs. Semmi esélyed a modell szakmában!
2013. márc. 2. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
szerintem se próbáld meg. csak csalódnál. nem tűnsz se magasnak, az arcod se karakteres, duci is vagy.viszont-hogy valami pozitívat is mondjak-nagyon aranyos arcod van:) kezdj el diétázni, edzeni, és nagyon csinos leszel, de a modellkedést felejtsd el..
2013. márc. 13. 21:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani de ez esélytelen.
2013. márc. 30. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
mi ez a kegyetlen alpáriság.....ki ültette a bogarat a füledbe, talán Apuci?? Kb most 80-90kg között lehetsz, de ha még 45-55kg közé fogynál (mint amekkorák az igazi modellek, még akkor sem lenne semmi esélyed, mert 170cm alatt szóba sem állnak senkivel. Duci modell sem lehetsz, mert uyge nincs meg a magasságod hozzá...! SORRY, INKÁBB LEGYÉL SZÍNÉSZ.! :)
2013. márc. 30. 10:51
 17/17 anonim válasza:
Már ne is haragudjatok,de szegény kért egy vélemény ti meg ennyire durván komenteltek...kedves segglyuk te nagyon alpári vagy! Bár szerintem sem modell alkat inkább egy álmodozó kislány de attól még lehetne finomabb komenteket is nem??
2013. jún. 26. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!