Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép Borkai Petra?

Szerintetek szép Borkai Petra?

Figyelt kérdés
Ő a győri Árkád arca, Miss Alpok Adria 2012, modell, Apáczai kar arca 2012, Szentkirályi Víz Arca, Anna bál szépe 2010 és nem mellesleg a győri polgármester lánya illetve Gyurta Dani barátnője. Aki esetleg személyesen is ismeri, milyen személyiség? Személyesen is szép?

2013. márc. 1. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szép,- de ezer ilyen szépségű lány szaladgál szerte az országban az utcán.

Sokkal szebb Palvin Barbi [link]

és Mihalik Enikő [link] Viszont bármelyik középsuliban találsz ilyet,sőt szebbet mint a Petra : [link]

2013. márc. 1. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is szép, de olyan átlagosan szép :) ahogy nézem a képeit... vannak tök jól beállított képei és tényleg szép rajta, de tényleg nagyon sok ilyen szépségű lány van még. Szerintem a gazdag apuci tuningolta fel :D mert egy átlagos lányból is lehetne ilyen szép lányt "csinálni".
2013. márc. 1. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

élőben nem ismerem, de képekről szép,bájos

persze nem mondom...biztosan találnánk sok ilyen lányt. de szépnek szép! :)

2013. márc. 1. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én látásból ismerem de ezerszer szebb barátnői vannak. Ha nem az lenne az apja aki, akkor szerintem fele ennyi sikere nem lenne. Egy barátnőm is indult a győri árkád arca cīmért meg több versenyen Petrával, ő ugye senkinek a senkije,

Petrával meg azért van kivételezés. Szépnek szép az tény. A természetét nem ismerem, de néhyány barátnője alapján szerintem ő nagyon visszafoghatja magát , hogy jó híre maradjon úgymond.

2013. márc. 2. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!