Fiúk, nektek tetszenek az ilyen csajok?
Figyelt kérdés
Mindig elámulok, amikor ezen az oldalon tallózva olyanokat olvasok, hogy pl. 160 centiméteres lány fogyni szeretne a maga 46 kilójából. Én a magam részéről nem vagyok híve a kövér csajoknak, de könyörgöm, azért egy kis cici, meg far az csak kéne, nem?2013. febr. 28. 18:28
2/4 anonim válasza:
sztem is. én nagyon nem bírom ha egy lány csontos. mondjuk azt se ha nagyon duci. végülis a duci elmehet futni hetente kétszer, a csontos viszont tök hülye, mert csak ennie kéne... de sajnos ők meg azt hiszik jól néznek ki úgy...
persze közbejátszik az, h a sok troll beszólogat ilyen tök okés alakú csajoknak h rosszul néznek ki :D
3/4 anonim válasza:
Én is szeretnék fogyni az én 47 kilómból... nem a pasiknak akarok tetszeni, nyilván akkor inkább híznék, mert mellem az talán akkor lenne. De kösz nem kell. Szeretnék vékony lenni, de úgy igazán, számomra az a szép és én magamnak akarok megfelelni. Nem értem miért hiszik a pasik hogy minden csaj nekik akar tetszeni.
4/4 A kérdező kommentje:
"Nem értem miért hiszik a pasik hogy minden csaj nekik akar tetszeni."
Talán azért, mert ez az igazság. Lehet, hogy te ezt még nem fogod, de ha átgondolod, könnyű belátni:
Ahhoz, hogy egy faj sikresen fennmaradjon az evolúcióban, elengedhetetlen, hogy az ellenkező neműek kívánatosnak találják egymást.
2013. febr. 28. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!