Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen az igényes nő számodra?

Milyen az igényes nő számodra?

Figyelt kérdés
mindkét nemtől várok véleményt,köszi
2013. febr. 28. 11:23
 1/10 Reni 24 válasza:
szia mivel én is nö vagyok gondoltam irok erre!!!Hát a nö nem attol igényes hogy minnél szebb és divatos ruhákat használ meg plasztik cicaként néz ki hanem attol igényes ha látszik a nőn a természetes szépsége az ápoltsága,evvel szerintem mindent elmondtam...!szerintem ilyen nö az igényes...!!
2013. febr. 28. 11:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Napi legalább 1x fürödjön/zuhanyozzon, napi legalább 2x mosson fogat.

F/--

2013. febr. 28. 11:54
 3/10 ivilicious ***** válasza:
elsővel értek egyet :)
2013. febr. 28. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
2. vagyok: Ja, és tudjon helyesen írni, ne úgy, mint az első válaszoló, hogy három mondatában van 11 helyesírási hiba.
2013. febr. 28. 12:42
 5/10 Reni 24 válasza:
7%
Figyelj már ide szerintem nem azt kérdezték hogy ki tud helyesen írni jobban..de örülök annak hogy a matek órán nem hiányoztál és tudsz számolni 11-ig,inkább a kérdésre válaszolj avval foglalkozz.!!!!!!!
2013. febr. 28. 12:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem jobban, te egyáltalán nem tudsz gyakorlatilag helyesen írni. Igénytelen nő vagy, ez van!
2013. febr. 28. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Reni 24

Az üzenet szövege: Te figyelj már te mi jogon sértegetsz anyukád meg te vagy igénytelenek ......jobb ha le állsz mert még bajod lehet nem tudod hogy ki vagyok nem ismersz és a kezem elér mindenhova ugy hogy Stop állj le még szépen irom neked és nem lesz valami gondod!!!

Na elnyomni magad igénytelen k...

2013. febr. 28. 13:13
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Pattanásmentes, üde bőr; minimális vagy akár semmi smink, nem festi a haját, szőrmentes karok és lábak, kizárólag biokozmetikumokat (illatszer, mindennapi szappan/tusfürdő) használ, és a ruhái ill. a hozzájuk használt mosószerek megválasztásakor is odafigyel arra, hogy azok természetes alapanyagú, káros vegyi anyagoktól mentes termékek legyenek. Legalább reggel és este zuhanyozik és fogat mos, hetente legalább egyszer hajat mos. Nem sárgák a fogai (hófehér sem kell, hogy legyen).
2013. febr. 28. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Hát a legtöbben az igényességet egy külső tulajdonságként jelölik pedig elsősorban egy belső dolog.

Igazából ott kezdődik h igényes vki mindenre ami a környezetében van, vagy kapcsolatban kerül, és ezáltal igényes lesz magára is. Tehát az embertársaival kedves, de viszont jól megválogatja a barátait, nem eszik gyorskaját, nem fetreng a sárban részegen, nem beszél rondán.

A külsőségek pont ilyen fontosak, mivel az ember a külső alapján ítél, de mint mondtam ez belülről fakad. Azaz egy igényes ember mindig tesz róla h úgy nézzen ki h ne kelljen szégyenkeznie ha összetalálkozik egy ismerőssel stb. Hogy gyorsan elsoroljam:

Szép haj, normális frizura, szép arcbőr (felőlem inkább sminkeljen minth. pattanásos arcát karikás szemeit kelljen bámulni), ízléses smink, szép kezek (megintcsak nem ott keződik a dolog, h ne legyen festve meg műkörme stb. felőlem lehet műkörme is, ha ízléses és szép. inkább minthogy a csontig rágott körmei legyenek), szőrtelenítsen ahol kell (igazából kb mindenhol...), mosakodás ugyebár alap minden nap, jó illat, csinos öltözködés. Csnos alatt nem azt értem h mindig a legújabb divatos, legdrágább ruhák, hanem a stílusához passzoló, ne agyonmosott, vagy foszló kínai hamisítványokat, legyen képes nőies darabokat is felvenni, azért egy picit lehet figyelni a divatot,

Nálam itt kezdődik AZ igényes nő. Sajna ilyenek h fogmosás annyira alap, h nem is kéne megemlíteni, de sajnos meg kell. Ez szomorú sztem.

Valljuk be amiket írtam még mindig nem a gazdag plázap.csák kiváltsága, csak a trampli csajok szeretnek ezzel takarózni, h azért néznek ki igénytelenül, mert nincs pénzük, meg sok a tanulnivaló az egyetemen.

2013. febr. 28. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Alap tisztálkodási és "életviteli" dolgokat betartja. Naponta fürdik, csinosan öltözködik, nem hagy maga után szét mindent. STB

F

2013. febr. 28. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!