Lányok! Ha egy fiúnak elálló a füle egy kicsit az zavaró?
Figyelt kérdés
Na szóval Elállóak a füleim és eléggé depressziós vagyok ez miatt.:/ Az lenne a kérdésem hogy elálló fülű fiúval járnának a lányok vagy nem?2013. febr. 27. 12:35
21/26 anonim válasza:
Nem zavaró, öcsémnek is elálló füle van és falja a nőket :)
Egyébként ha nagyon zavar, műttesd meg, egy ismerősömnek csak az egyik állt el, egy éve volt a műtét, már semmi nem látszik!
22/26 anonim válasza:
Nem ezt nézik elsőnek lányok...legalább is én nem.
23/26 anonim válasza:
Bar igaz lenne, amit az elottem levo lanyok irtak..... Elallnak a fuleim es egy kapcsolatom se volt ez miatt...... 18/F
24/26 anonim válasza:
#23 nyilván a füleid miatt nem volt még barátnőd, véletlenül se a negatív hozzáállásod miatt, ugyan már, meg se látszik az emberen, okoljuk inkább a szépséghibánkat. ha eldeformálódott fejed lenne, plusz hiányozna egy-két végtagod, akkor előfordulhatna, hogy a külsőd miatt ne lenne kapcsolatod, de a füleid? istenem, inkább nőj fel és ne siránkozz.
25/26 anonim válasza:
Igen a fuleim miatt nem volt kapcsolatom...... Gondolom lany vagy azert irod, hogy nem azert..............
26/26 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval: én is ugyanezt tapasztaltam! Ugyan már, kinek kéne egy lapátfülű csávó, amikor ott vannak dögivel a jóképű fiúk?! Többször ki is nevettek a lányok és ha már megláttak, összesúgtak és vihogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!