Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Ha egy fiúnak elálló...

Lányok! Ha egy fiúnak elálló a füle egy kicsit az zavaró?

Figyelt kérdés
Na szóval Elállóak a füleim és eléggé depressziós vagyok ez miatt.:/ Az lenne a kérdésem hogy elálló fülű fiúval járnának a lányok vagy nem?

2013. febr. 27. 12:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?:$ Légyszi:)
2013. márc. 2. 12:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz, kamykazee!
2013. márc. 2. 13:55
 13/26 anonim ***** válasza:
nyugi, mindenkinek vannak hibái. és ha vki igazán szeret, meg ha minden más jól stimmel nálad akkor nem fogja az érdekelni hogy milyen a füled :)
2013. márc. 17. 21:35
 14/26 anonim válasza:
ahoz kép kéne hogy meg tudjuk mondani hogy jól nézel-e így ki . lehet hogy nem vagy annyira helyes srác (persze lehet hogy igen ) de az elálló fül szerintem nagyon cuki !!! nekem bejön de tényleg :) egyébként meg hiába keseregsz rajta ..úgysem tudod megváltoztatni , inkább próbáld meg elfogadni és magabiztosabban élni vele ! ha nem érzik rajtad a többiek hogy zavar , akkor őket sem fogja hidd el ;)
2013. ápr. 2. 18:31
 15/26 anonim ***** válasza:
Az utóbbi hozzászólóval kicsit vitatkoznék, mert nekem ellenkezőek a tapasztalataim. Nekem is elálltak a füleim, de nem zavartak. Csak amikor kezdtek miatta csúfolni, akkor kezdtem figyelni, milyen a fülem, meg milyen másoké, és akkor kezdett el zavarni. A sok csúfolás miatt. Vagyis először másokat zavart és csak utána engem. De felnőttként megműttettem, és már nem állnak el, tök jól állnak! :)
2013. ápr. 3. 13:33
 16/26 anonim ***** válasza:
nem nyugi :)
2013. ápr. 9. 17:21
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
Na most akkor mennyire áll el a füled? Ha minimálisan, az egyáltalán nem gond, viszont -tudom, idiótán hangzik- de fülfétisem van, azaz mindenkinek megnézem a fülét, és mikor nagyon eláll valakinek, felőlem lehet vonzó arca, teste, kisugárzása, engem egyszerűen zavar. Gondolom le fognak pontozni amiért nem írom hatvan szmájlival körítve hogy dehogyiis, de ez a véleményem, kérem.
2013. jún. 17. 22:05
 18/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a többségnek az tetszik ha egy fiúnak elálló a füle.
2013. jún. 18. 10:15
 19/26 anonim ***** válasza:
#17: a fülfétis nem azt jelenti, hogy az elálló füleket szereted...?
2013. jún. 18. 14:10
 20/26 anonim ***** válasza:
#18: sajnos, a tapasztalataim az ellenkezőjét bizonyítják.
2013. jún. 18. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!