Mi a véleményed a csillag tetoválásról?
Egyrészt mert magát a tetoválást mint művészetet szeretem nagyon. Másrészt, egy olyan stílust, szubkultúrát képviselek, aminek mondhatni, eleme a tetoválás. És e stílus meghatározó jelképei közt szerepel pl a csillag is, mint szimbólum.
Ezért mondhatom azt -ami talán hülyén hangzik- hogy miért más X és Y emberen egy tetoválás, az egyiken miért gáz, a másikon miért korrekt.
Mondok egy hülye példát: a skinheadek fehér fűzős bakancsot hordanak. Képzeljétek el, egyszer divatból nekiállnának az emberek fehérfűzős bakancsot hordani, mindenféle diszkós, vagy akármilyen emberek.. Elcseszné a skinhead kultúrát.. nem lenne nekik jó poén.
Én így vagyok azzal, hogy már mindenki tetováltat.
Mert én magaménak érzem a tetoválást, úgy érzem én ebben a körben mozgok. És azzal hogy ma már minden szarosnak van aki szembejön az utcán, lealacsonyítják a tetoválást, úgymond semmibe veszik azt, ami nekem egy nagyon meghatározó dolog.
Az említett példával élve: ne akarjon már mindenki fehérfűzős bakancsot hordani, csak azért mert az menő...
az másnak az életét jelenti, önmagát, amit képvisel, erre mindenki divatból felhasználja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!