Már annyiféle véleményt hallottam gondoltam megkérdem itt mert ti idegenen pártatlanul tudtok véleményt alkotni. 10/? Kapnék szépségre? (KÉP)
2013. febr. 25. 18:33
31/48 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a negatív és a pozitív kritikákat is!:) ....sportolok.evezek lassan 3 éve:)
2013. febr. 26. 21:06
32/48 anonim válasza:
azon a tengerpartos képen viszont nagyon visszataszítóan nézel ki
33/48 anonim válasza:
Szerintem nem vagy egy hű de szép csaj, viszont nem is nézel ki rosszul, olyan jó átlagos vagy (ezt pozitívan értem). Az arcod amúgy kifejezetten aranyos. :) Tőlem kapsz egy 7-est. 20/F
34/48 anonim válasza:
Nem vagy ronda, viszont a második képen kicsit mintha görnyednél, legközelebb húzd ki magad. A kutyás kép pedig eléggé előnytelen. A fogaid és a mosolyod szépek.
6,5
35/48 anonim válasza:
Szögletes az állkapcsod, furcsa az orrod, kissé "férfias", durva vonásaid vannak.Átlagos.A mosoly pozitívum és az alak is.10/6
37/48 anonim válasza:
10/8
Szép az arcod és a mosolyod is :)
38/48 anonim válasza:
3-9, szerintem nagyon szép arcod van :)
39/48 anonim válasza:
Nem vagy különleges de nagyon szép arcod van:) szerintem az alakod is jó:) szóval mondjuk olyan 8-9/10 :)
40/48 anonim válasza:
10/10....És tudod miért? A kisugárzásod miatt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!