Már annyiféle véleményt hallottam gondoltam megkérdem itt mert ti idegenen pártatlanul tudtok véleményt alkotni. 10/? Kapnék szépségre? (KÉP)
2013. febr. 25. 18:33
12/48 Bratilla válasza:
Én lányként mondom, hogy szerintem tök szép csaj vagy :) Szebbnek tűnsz, mint az átlag :)
13/48 anonim válasza:
Szerintem szebb vagy, mint az átlag. A bikinis kép is jó, meg a kutyusos is! :)
Kicsit a Janicsák Vecára emlékeztetsz.
10/9
Végre egy lány, aki nem csücsörít agyonsminkelve a mosógépen, vagy a vécén ülve.
29/n
15/48 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Szerintem is átlagosnak mondható vagy. Nincs mire panaszkodnod. Kicsit szedhetnél fel magadra, nagyon vékony vagy. De nem is vékony...inkább a hasad olyan lapos. A többire meg majd rásegít a természet (mell).
Ne haragudj meg, a legkevésbé sem bántó szándékkal írtam!
F
17/48 anonim válasza:
10/10. És ezt nőként mondom. Szerintem szép vagy, kedves az arcod és tetszik, hogy mosolygós vagy :)
18/48 anonim válasza:
Adottságaid alapján mondjuk 10/7, aranyos az arcod. De mivel jól nézel ki, csinos vagy és igényes,ezért olyan 10/9.
19/48 anonim válasza:
Ne haragudj hogy ezt mondom, de szerintem csöppet sem vagy szép. Eléggé ló fejed van, és az a bikinis kép meg kifejezetten ijesztő. Nem tudom hogy csak rossz szzögből lettél fényképezve vagy előnytelen a bikini felsőd, de valahogy úgy tűnik hogy sokkal lejjebb vannak a melleid mint kéne :/ És ezt most nem a nyakig push-upos lányokhoz viszonyítom. Bocsi de 10/3
20/48 anonim válasza:
Nekem viszont nagyon is tetszel.
Szerintem csinos lány vagy,és tetszik,hogy normális,szolidabb stílusod van.
Viszont valamit sportolni kéne keményebbe,mert a felsőtested mintha összeroppana mindjárt.
10/8
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!