Az igaz, hogyha valakire mármint egy nőre egy másik nő jegyzi meg, hogy milyen szép vagy az többet számít, mintha hapsi mondaná?
szerintem akkor igen, ha egy nő egy számára ismeretlen, idegen nőre mondja ezt! egyébként mindenki mást lát a másikban,más fogja meg.
én pl egy nőre ha aztmondom hogy nagyon szép,akkor az arcára gondolok főként,és az egész megjelenésére összességben. viszont tökre feltudok háborodni a "fuh de jó csaj" felszólalásokra férfiaktól,amikor egy nő rikítóan kínais cuccokban,közönségesen öltözik,csak éppen a melle hatalmas. vagy,bevág a fenekébe a nadrág, az arca viszont iszonyatosan ronda, és arra is azt mondják, dejó bige. hát, ezért többre értékelem a női megfigyeléseket. kritikusabb, sokkal! de amúgy ugye, kinek mi..
18/l
Igaz!
Én jobban örülök, ha egy nő megdícsér, mintha egy férfi tenné azt. Egy szép nőtől mindig jobban esik a bók. Ha férfi mondja, akkor lehetséges, hogy azért mondja, mert tetszem neki. Egy férfinek más a szép, mint egy nőnek. Egy férfi medícsérhet csupán azért is mert szexinek tart, tetszik neki a dekoltázsod. Akkor nem azt fogja mondani, hogy "hú, de szép mellek" hanem azt, hogy nagyon szép vagy, csinos vagy, stb. Egy nő viszont nem mondja azt, hogy szép vagy, csupán a dekoltázsod vagy a rövid szoknyád miatt. Férfiaktól naponta reneteg bókot kapok, már természetes dolognak veszem. Egy nőtől viszont más... valahogy jobban esik. Főleg akkor ha ő is nagyon szép.
Tényleg igaz!
Teljesen más az a mód, ahogyan egy férfi "mustrál végig" egy nőt, mint ahogy egy nő egy nőt.
Férfiaknak kb mindenki tetszik aki kicsit is szép és nem 200 kiló. Vagy ha nem tetszik, azért valamennyire szépnek tartja. De ha egy nő mondja...ahhoz neki félre kellett tennie azt a híres női büszkeséget! Mert a nők "vetélytársként" néznek a másik nőre, míg a férfiak "partnerként". Tehát ha nőtől kapod a bókot az mindenképp többet ér és jobban tükrözi a valóságot!
Nem igaz!
Illetve attól is függ, h a férfi vagy a nő a szemedbe mondja-e, vagy csak megtudod. Pl:
A férfiak tényleg gyakran mondanak bókokat, de ha egymás között, vagy egy nőnek beszélnek egy másik nőről, akkor már sokkal reálisabbak. (mert akkor éppen nem hódítani akarnak)
A másik dolog: én férfi vagyok, és gyakran nem tudom megállapítani helyesen egy másik férfiról, h ő jóképű-e. Persze a férfiak kevésbé nézik meg egymást, mint a nők, de nőtől is hallottam már olyat, h azt mondta a másik nőre, h szép, pedig nem volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!