Nyak/fül melletti tetoválás?
Figyelt kérdés
milyen ez a minta?
mennyire van "rossz" helyen?
találtam régebben egy mintát, ehhez nagyon hasonlót, de mégsem ez volt, annak jobban nyitv volt a feje, vagy nem is tudom... nem tudjátok esetleg, miről beszélek?
vélemény??
2013. febr. 22. 21:14
1/5 A kérdező kommentje:
ja, és árban kb. mennyi lehet? vidék
2013. febr. 22. 21:15
2/5 anonim válasza:
Hát 5-7 ezer. Kicsit rossz helyen van.
3/5 anonim válasza:
ha ekkora és ilyen kidolgozott, akkor jóval több lesz az mint 5-7 ezer, minimum 10-15, főleg ha színes is. de nyakra ekkorát nem csinálnak mindenhol, sok szalon el se vállalja, vagy minimum megpróbálnak róla lebeszélni, főleg ha első tetkó, vagy első olyan ami ennyire feltűnő helyen van, mert ezt nem lehet eltakarni, és ilyenkor próbál a tetováló előre gondolkodni ahelyett aki meg akarja csináltatni. maga a minta egyébként szép, és a fentiektől eltekintve még jól is mutat itt.
4/5 A kérdező kommentje:
nem első tetkó lenne, 4., van már tarkón, csuklón, lapocka/váll/mellkason is.
nem színesben, feketével szeretném, mint itt.
a hosszú hajammal meg bmikor el tudom takarni :)
2013. febr. 23. 10:41
5/5 anonim válasza:
én csak mondom, hogy az én tapasztalataim alapján mire számíthatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!