Gótikus mandula műkörmöt lehet megfelelőre készíteni zseléből? Hogy kell hozzá pontosan felhelyezni a sablont és melyik jobb hozzá?
Bevallom, sajnos a sablon, amit használtam, hiába nyomtam össze szétvált, eleresztett a ragasztása, pedig elvileg közepes minőségű, ismert márka. Valószínűleg, ez is lehetett az oka.
Kicsit lerövidítettem, mert nem gazán tudtam benne dolgozni .... ez lett a végeredmény, bár tudom, ennek a formának már új nevet kéne adni. :D
én gótikust a cn kis sablonjával csinálok, az tök jó, és nem válik szét soha.
nem lett ez rossz sztem. sima mandula forma, és zseléhez képest nem is rossz a hajlítása!
Igen, én is látom, hogy nem voltam képes jobban hajlítani. 2M-es sablont használtam. Pedig jól kezelhetőek a termékek, bár nem mindenből használom.
Tényleg azon filóztam, hogy az ilyen szép ívű hajlításokat (ahogy saját tapasztalat alapján megismertem a zselé tulajdonságait) a legbiztosabban porcelánból a legbiztosabb megépíteni. Tartja a formáját. Nagyon szimpatikus, amiket írtál, még akkor is, ha nem is úgy sikerült, ahogy terveztem. Szívesen elmennék hozzád tanulni. Bárcsak megtehetném. :) Komoly szakembernek tartalak!
én a 2m-es sablont kukába hajintottam 2 db felhasználása után. kirugja magát, akármit is csinál az ember sajna.
jó még a moyra két új sablonja, de azok rövid körömhöz hosszúak, azért használom a cn kicsi sablonját. az néha úgy ragad, hogy epillál is :D a hossza is jó, normál hosszúsághoz.
hát, ha megvan az okj-d, akkor jöhetsz hozzám :) csak továbbképzést vállalok. bár az a helyzet, hogyha nincs is meg, akkor viszont van hozzá szemed, mert ha ezt tényleg tök egyedül fél év alatt hoztad össze, akkor az nem semmi, és baromi ritka is. :)
És köszi amúgy :)
Köszönöm szépen a biztató szavaid!!!
Igen, teljesen egyedül jutottam idáig ..... jó, azért megvolt az utána olvasás mennyisége. És töredelmesen bevallom, hogy 7 hónapja próbálkozom, nem 6. :D Mindenhol, ahol körmöt látok, elemzem, hogy mi tetszik, mi nem, ebből levonom a konzekvenciát .... és próbálkozom. Több, kevesebb sikerrel, csak nagyon lassan megy (szerintem). Nincs valami oldal, ahol megnézhetem a munkáid? Biztosan nagyon szépek lehetnek és rendkívül érdekelnének. Persze, csak ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!