Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti fel meritek gumizni a...

Ti fel meritek gumizni a hajatokat, hogy az egész arcotok látszódjon?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem,mert nagyon nem vagyok megelégedve az arcommal..kíváncsi vagyok,hogy van e sorstársam

2013. febr. 21. 20:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretem összekötve hordani a hajam, nekem praktikusabb a suliban, hogy nem lóg az arcomba. Plusz van tragus piercingem, és szeretem, ha látszik :)

Nekem sajnos a kiengedett haj nem áll jól, mert vékonyszálú a hajam, és hamar összeesik, nincs semmi tartása.

2013. febr. 22. 00:15
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen.

De inkább felkontyolni (vagy kontyozni?) szoktam, majdnem a fejem búbjára. Olyan kerek a fejem, mint egy tök, de nem zavar:)

2013. febr. 22. 08:16
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen fel merem, szerencsére minkét megoldás jól áll nekem. hosszú majdnem köldökömig ér a hajam. :-)
2013. febr. 22. 09:12
 14/21 anonim ***** válasza:
Én csak itthon szoktam, mert félek, hogy akkor mégjobban szembetűnő lenne a nagy orrom + a homlokom is nagyon magas és szerintem a fülem is egy picit nagy. Még itthon a faluban is nagyon-nagyon ritkán járkálok úgy nappal, hogy fel van kötve a hajam. Pedig pl nyáron a 40 fokban jó lenne ha felgumizhatnám és nem fűtene :)
2013. febr. 22. 10:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Göndör hajam van, és amióta felhagytam a vasalásával többször van felkötve. Reggelente kész talány, hogy milyen hajzat fog fogadni a tükörben. :) Általában nincs erőm vesződni vele, így marad a konty, lófarok, meg ilyenek. Szerintem jól áll így is - bár lehet, hogy a megszokás miatt.
2013. febr. 22. 18:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem nagyon :S főleg, ha pattanásom van
2013. febr. 22. 18:28
 17/21 anonim ***** válasza:
11%

(Jézusom, olyan vicces, mikor valaki egy kis lyukacskát a fülében piercingnek nevez :DDD - mondom ezt úgy, hogy nekem is van "helix-piercing"-em)

Egyébként természetesen fel merem gumizni, nincs önbizalomhiányom. Bár ritkán szoktam, nincs kedvem reggelente azzal törődni, hogy tökéletesen simán a fejem tetejére gumizzam a hajam.

2013. febr. 26. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
OFF: Utolsó válaszoló. Igen, csak hogy tudd, ami porcos részben van piercingnek hívják. Nyilván a többi 4re nem mondom azt.
2013. márc. 1. 00:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, csak hogy tudd, tudom.

Azért írtam, hogy van "helix-piercing"-em. De ettől függetlenül nevetségesnek érzem, és sosem mondom így.

2013. márc. 1. 13:49
 20/21 anonim ***** válasza:
(Hát ez kb. olyan mintha valakinek csak 1 szó lenne a csuklójára tetoválva, akkor azt nem is lehet tetkónak nevezni csak az egész hátast. Nem kötözködni akarok, és nem én találtam, hogy az piercing. Az orrpiercing se nagyobb, mégis piercingnek hívják azt is.)
2013. márc. 1. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!