Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mitől van?

Szerintetek ez mitől van?

Figyelt kérdés
Kiskoromban nagyon sötét volt a szemem,szinte fekete.. aztán átváltott barnára,12 éves koromig barna volt,majd elkezdett világosodni,most 17éves vagyok és full zöld, erős fényben pedig kék a szemem:O:O ez mitől lehetett ilyen?? minek mondható a változás??
2009. szept. 8. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég gyakori ez. Én sötétkék szemekkel születtem és most laguna zöldek :)
2009. szept. 8. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem napról-napra változik. Egyszer zöld, egyszer pedig kék. Van benne barna is. Szerintem ez nem olyan ritka dolog, bár nem tudom, mitől lehet. Lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem valamiért a hajam színe is változik. Alapból szőke, de néha olyan vörös, hogy azt hiszik, festetem.
2009. szept. 8. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem is detto ilyen:O
2009. szept. 8. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A szemünk színe változik ahogy idősebbek leszünk világosodik de ez hosszabb időt jelent pl sötétbarna 15 évesen és gesztenye 50 évesen. Vannak kaméleon tipusok azoknak tényleg mindig változik a szemszine akár hangulattól függően is.
2009. szept. 9. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!