Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen férfi frizura...

Lányok! Milyen férfi frizura az ami nektek legjobban bejön?

Figyelt kérdés
Főként tizen-huszon éves lányok válaszait várnám, hogy kb milyen férfi frizurát szeretnek. Mi tetszik jobban, ha nagyon rövid mindenhol, oldalt rövid felül hosszú, vagy esetleg egy kicsit hosszabb az egész haj (persze ápoltan...) :)

2013. febr. 20. 16:21
 1/6 anonim válasza:
41%
Samsung vagy Sony? Szerintem a rom cserénél rontottál el valamit, rakd vissza a gyárit odinnal vagy flashtool -al, és próbáld meg még 1x. Ha ez sem vállik be, ajánlom neked a cyanogenmodot!
2013. febr. 20. 16:29
 2/6 anonim ***** válasza:

mindenkinek más illik :) de linkelek neked egy párat ami nekem bejön :) 20/L

[link]

[link]

2013. febr. 20. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenhol hosszabb kicsit, ápolt, nincs festve, se zselézve - pl megrázza a fejét és kész, természetesen áll.
2013. febr. 20. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
2013. febr. 20. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Pl. ilyen:

[link]

Vagy ilyen: [link]

De igazából mindegy, ha jól áll neki! De leginkább a félhosszú jön be.

Meg a göndör hajat is nagyon szeretem, pl: [link]

2013. febr. 21. 11:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Ami nekem be jön azt tudni kell viselni...
2014. szept. 21. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!