Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretném befesteni a hajam,...

Szeretném befesteni a hajam, mit tegyek?!

Figyelt kérdés
Szeretném befesteni a hajam barnára. Most jelenleg már 2éve szőke és nagyon megsínylette a hajam szétvan teljesen törve és csúnya is. Szeretném befesteni barnára, de félek, hogy nem állna jól ezért arra gondoltam, hogy csak színezővel bróbálkoznék. A kérdésem az lenne, hogy ha befogja a hajamat akkor mennyi idő alatt kopik ki vagy kikopik-e egyáltalán, ha mégse lenne jó?

2013. febr. 17. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 6 évig voltam szőke előtte most hogy bebarnultam. Én is a te cipődbe jártam,plusz egy rossz festés miatt le is kellett szivatni,tropára ment :/

Most összehasonlíthatatlan,végre kimondhatom hogy nagyjából egészséges a hajam,pedig csak december óta vagyok barna. Szerintem nem bánnád meg.

Nekem a festéket 1 hét után ledobta,rá 1 hétre újra be is színeztem,majd most folyamatos színezem kellett másfél hónap hogy ne dobja le.

2013. febr. 17. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet kapni hajszínező habot ami csak néhány mosásig tart szerintem próbáld azt ki.
2013. febr. 17. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha két éve szőke vagy, akkor előtte milyen volt? Na, mert ha barna az eredeti hajszíned, akkor biztos jól fog állni. :)

Egyébként nekem a rendes festéket a szőkés-vöröses festett hajam is 3szor egymásután ledobta. Úgyhogy többet nem is festettem semmivel.

2013. febr. 17. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a mindenféle képpen megpróbálom azt a kimosható habot. :) Hát igazából az eredeti hajszínem szőkésbarna, de úgy nagyjából 4éve melírozom és miután egyszer már voltam barna ami akkor nem a legszebb árnyalat volt szőkére váltottam amivel az utobbi 4hónapot leszámítva nem is volt baj, csak mostanra annyira széttört a hajam, hogy erősen gondolkozom azon, hogy befesteném, mert tetszik nagyon a barna is. :)
2013. febr. 18. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!