Lányok! Epilált már valaki ott lent?
Figyelt kérdés
Nem szeretném borotválni, de nemtudom epilálóval meg lehet-e ezt jól oldani..2013. febr. 14. 10:46
1/4 anonim válasza:
Meg oldani meg lehet, bár piszkosul meg fogsz szenvedni vele:)
Amikor én próbálkoztam vele anno, akkor először csipesszel szedtem ki ott ahol a nagyajkak találkoznak -nekem az a legérzékenyebb terület-, utána pedig a többi részt ezzel a hideg gyantacsíkkal próbáltam leszedni. Persze több szőr maradt rajtam, mint amit kitépett. Viszont annyiból jó volt, hogy kicsit elzsibbadtam tőle, így berágtam és az epilátorral letoltam, ami maradt:) Azóta csak a gépet használom.
Talán még csökkenti a fájdalmat, ha előtte lejegeled a területet, és ha nagyon fáj, akkor inkább részletekben szedd le. Egyik nap az egyik nap az egyik oldalt, másnap a másikat... Ja és ne legyen hosszú a szőr, mert akkor nagyon tépi:)
Sok sikert hozzá!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igen azt gondoltam h eléggé fog majd fájni :S
2013. febr. 14. 13:51
3/4 anonim válasza:
Próbáltam, de eszméletlen módon fáj. Inkább azt javaslom, hogy menj el egy Rossmann-ba, vegyél egy sima görgős gyantapatront meg lehúzócsíkot, s otthon, mikróban melegítve meg tudod csinálni magadnak. Kevesebb fájdalommal jár és szerintem gyorsabban kész is vagy vele.
4/4 anonim válasza:
Először tényleg fáj, de aztán elviselhető. Nem nagy cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!