Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép szemem van? Nagyon ritka...

Szép szemem van? Nagyon ritka a szempillám?

Figyelt kérdés

egy ideje ilyen ritkább lett ,mivel lehetne dúsabb? vettem ezt az új szempilla spirált Maybelline rocket volume ami 8x dúsabb szempillát ígér hát nekem ezzel van kifestve de nem vagyok elájulva...

[link]

[link]

2013. febr. 9. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
pfuhh jó hosszú :D
2013. febr. 9. 14:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Szép szemed van. Szerintem a szempillád sem ritka, viszont az csak egy reklám volt... 8x dúsabb szempillát csak a kozmetikus csinál műszempillával.
2013. febr. 9. 14:24
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Zöldesbarna, a legjobb szemszin:)) Nekem is ilyen van, szerintem szép. A szempillád meg egyáltalán nem ritka, ennél sűrűbb szerintem csak a műszempilla van. Én oda se nézek a spirál reklámoknál, mert csak irigykednék :\ Olyan magától senkinek nem lesz. De a tied mondom, szép sűrű meg hosszú is.

Amúgy, én úgy dúsítom, hogy a tubus száján végighúzom a spirált, lesz a szélén egy csomó festék. Azt visszakenem a spirálra (azért, mert alapból egy csomó festék van rajta, de olyan helyen, ahonnan nem kenődik a szempillára), és abból a festékpacából kenek rá a szempillámra. Ha túl sok festék lett rajta akkor a spirál tisztább felével eloszlatom.

2013. febr. 9. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szép a szempillád, nincs vele semmi gond.

Ami nekem nagyon furcsa, hogy a szemöldököd túl hosszú.Kb. fél cm-t le lehetne rövidíteni belőle..

2013. febr. 9. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:

fúúú, nekem nagyon bejön. el tudnám nézegetni! nincs hiba.

25F

2013. febr. 9. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért lenne ritka a szempillád? Teljesen normális. Sosem értem... miért akarnak a csajok dús szempillát? Egyáltalán nem lenne szép ha mondjuk ez 8x dúsabb lenne, olyan lenne mint egy seprű. Láttam már olyat... gondolom mű volt, alig látott ki alóla a csaj.
2013. febr. 9. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!