Szép szemem van? Nagyon ritka a szempillám?
egy ideje ilyen ritkább lett ,mivel lehetne dúsabb? vettem ezt az új szempilla spirált Maybelline rocket volume ami 8x dúsabb szempillát ígér hát nekem ezzel van kifestve de nem vagyok elájulva...
Zöldesbarna, a legjobb szemszin:)) Nekem is ilyen van, szerintem szép. A szempillád meg egyáltalán nem ritka, ennél sűrűbb szerintem csak a műszempilla van. Én oda se nézek a spirál reklámoknál, mert csak irigykednék :\ Olyan magától senkinek nem lesz. De a tied mondom, szép sűrű meg hosszú is.
Amúgy, én úgy dúsítom, hogy a tubus száján végighúzom a spirált, lesz a szélén egy csomó festék. Azt visszakenem a spirálra (azért, mert alapból egy csomó festék van rajta, de olyan helyen, ahonnan nem kenődik a szempillára), és abból a festékpacából kenek rá a szempillámra. Ha túl sok festék lett rajta akkor a spirál tisztább felével eloszlatom.
Szép a szempillád, nincs vele semmi gond.
Ami nekem nagyon furcsa, hogy a szemöldököd túl hosszú.Kb. fél cm-t le lehetne rövidíteni belőle..
fúúú, nekem nagyon bejön. el tudnám nézegetni! nincs hiba.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!