Hogy tudnám természetesen meghosszabbítani a szempilláimat? Pl, ha vágok egy nagyon kicsit a végéből, hosszabbra nőne? (Amúgy nincsen ritka és nagyon rövid szempillám, csak hosszabbat szeretnék. :D )
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 21:00
1/5 anonim válasza:
szerintem nem nőne attól ha vágsz belőle...nem tudom hogy van e természtes mód.De van az vmi átlátszó ilyen zselés szempillaspirál ami állitolag nőveszti és dúsitja
2/5 anonim válasza:
Ricinus olajjal kenegesdd!!Patikaban kaphato ez dusit es noveszt is hasznalhato szempillara es hajra is. Szempilladra pl ejjelre bekened egy mar nem hasznalhato tiszta szempillaspirallal es masnap lemosod vagy torlod;) probaldd ki :P
3/5 anonim válasza:
LE NE VÁGD!!! A hajad sem attól nő, hogy vágnak a végéből...! Biztos lehet kapni a drogériákban valami szempilla ápolót. Azt viszont nem hiszem, hogy ezt is lehetne növeszteni... Ha annyira hosszabbakat szeretnél próbáld ki a tincses műszempillát, amit kozmetikus tesz fel. A tincsek különböző méretűek, eldöntheted, hogy mennyire hosszút (extra feltűnőt)vagy természetes hatásút akarsz.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Egyetértek, aki azt javasolta, ne vágj le a pilláidból. Ettől nem lesz sem hosszabb, sem sűrűbb. A ricinus olajjal pedig, ha kipróbálod, légy óvatos, mert begyulladhat a szemed, ha belekerül vagy túl sokat teszel, vagy egyszerűen csak nem bírja a szemed.
Már sok kozmetikában tesznek fel műszempillákat. A tincses, szálas más néven "3D" fajták, ha eredeti kozmetikai ragasztóval használják, nem károsítja a saját szempillát és akár hetekig is hordhatod. Próbáld ki!
5/5 anonim válasza:
Szia! Én kozmetikus vagyok és én is csinálom ezt a 3D eljárást olyan ragasztóval ami nem károsítja a szempilláidat és sokkal hosszabbat lehet csinálni a szempilládból! Víz könny és izzadtság álló! Bármit csinálhatsz vele és kb. 2 hónapig tart! Sok szerencsét! Ha kérdésed van írj bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!