Hogyan tudnám, elcsábítani?!
Figyelt kérdés
Jó megjelenésű 16 éves középiskolás srác vagyok, rengeteg barátnőm volt már, nagyon könnyen szereztem meg őket, ne vegyétek hencegésnek, nem annak szántam. Röviden magamról: "Izmos has" Picit látszanak a kockák, elvileg ideális, fülbevaló, ápolt normális haj, 182cm, normális farmer, cipő stb... szóval adok magamra. Mindig kedves, udvarias vagyok a lányokkal, le szoktam őket venni a lábukról, és nem kihasználás szempontjából.. csak aki tényleg tetszik.! Az utóbbi időben, jött egy új lány a suliba, és annyira de annyira tetszik, hogy minden egyes gondolatom csak Ő, és nem tudom kiverni a fejemből..! Sokszor próbálkoztam, elhívtam randizni, de ő csak barátnak lát. Ő az első, akit nem sikerül megszereznem, de tényleg nagyon szerelmes vagyok belé... ! Mindent megpróbáltam, lehetne valamit még tenni, vagy próbáljam magam túltenni rajta?!:/2013. febr. 8. 21:16
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon..!
2013. febr. 8. 21:18
3/8 anonim válasza:
nem vagy az esete. Hagyd békén, hadd találjon egy normális srácot.
4/8 anonim válasza:
aranyos vagy nagyon:) szerintem hagyj egy kis időt neki, mikor jött a suliba?ha mostanában ne akard máris lerohanni, kis idő kell neki először is a beilleszkedéshez:)
semmiképp ne add fel, de ne is nyomulj annyira. intelligens
, helyes fiúnak tűnsz, szerintem menni fog. próbálj meg óvatosan, lassan kedveskedni, közeledni hozzá biztosan fogsz kapni visszajelzéseket. minden alkalmat ragadj meg, legyél vele mindig(férfiasan) kedves, vicces.
szurkolok neked, biztosan sikerül majd :)) 14L
5/8 anonim válasza:
és ha elmondanál neki mindent őszintén, hogy mit érzel?
6/8 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ez a kérdés szerintem önreklám. Vagy ha nem z, szimplán h*lye vagy, ez a kérdés a szerelem/szex kategóriába tartozik...
7/8 A kérdező kommentje:
21:23 köszi szépen..:)
2013. febr. 8. 21:55
8/8 anonim válasza:
Először is :"elcsábítani"! Ha tényleg szerelmes vagy ,akkor még ne csábítsd ,hanem szerezd meg!Figyelj, a lány most jött a suliba még idő kell neki a beilleszkedéshez, hogy tényleg jól érezze magát, erre te megjelensz és hirtelen lett egy hódolója...szerintem minden normális lány ezt csinálta volna mint ő.(de ha jobban belegondolsz te is tudod, hogy így van) Még várj egy kicsit, legyél vele kedves, minden nap beszéljetek, kérdezd meg ,hogy tudsz-e segíteni valamiben:Legyél neki a legjobb barátja és mikor már biztos a talaj akkor kérdezz rá megint. Ügyesennn;) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!