A ducibbaknak is lehet csőnadrágot viselni? Vagy az már gáz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 21:45
1/5 A kérdező kommentje:
telt karcsúak!
2009. szept. 4. 21:47
2/5 anonim válasza:
hááááát ezt így nagyon nehéz megmondani. nagyon visszataszító tud lenni egy szűk mostanában divatos répagatya 70 kiló környékén vagy felett... persze ettől még lehet szép egy duci lány is, de inkább lazább, bővebb nadrágokat válassz.
3/5 igabcsy válasza:
Szerintem attól függ, hogy hol vagy erősebb. Ha inkább deréktől lefelé vagy erős, akkor egy csőnacihoz simán felvehetsz egy laza felsőt.
Viszont ha a lábaid, csípőd vékony és inkább a felső tested duci, vagy nagyok a melleid, akkor szerintem nem áll jó a szűk nadrág. Mert milyen felsővel hordanád?
Bár van egy ajánlatom: szerintem erősebbeknek nagyon előnyös a mostanában divatos mell alatt szabott és lefelé kicsit bővülő felsőrész.
Szerintem ne azzal foglalkozz, hogy mások szerint "gáz" vagy sem hordani valamit.
Vedd fel, nézz bele a tükörbe és ha tetszik amit a látsz, mert esztétikusnak tartod, és jól érzed magad benne, akkor viseld.
5/5 anonim válasza:
Szia !
Én nem vagyok duci de szerintem a duciknak nagyon jól áll :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!