Igaz, hogy a ducibbaknak szebb az arcuk?
Figyelt kérdés
ha lefogynának is szép lenne ?2011. aug. 13. 21:42
2/10 anonim válasza:
Hogyne!Szép kerek,nagy és dagadt! :o
3/10 anonim válasza:
Amúgy most félsz elkezdeni fogyózni,a szép arcod miatt?? :OO xd
4/10 A kérdező kommentje:
nem magamra értettem és 52kg vagyok ;)
2011. aug. 13. 21:52
5/10 anonim válasza:
A szimmetrikusat tartjuk szépnek...
A ducibbakon kevésbbé látszanak az egyenetlenségek.
De nem szabad és nem is lehet általánosítani.
6/10 anonim válasza:
vannak szépek de az hogy valakinek szép e az arca vagy sem ,nem az fogja meghatározni hogy 80 kiló vagy 50
13l
8/10 anonim válasza:
furcsa, de én is észrevettem,hogy nagyon sok duci lánynak nagyon szép arca van.ilyenkor mindig azt gondolom,hogy milyen jó csaj lenne,ha lefogyna :))
9/10 anonim válasza:
Neki pl sztem nagyon szép arca van (nekem tetszik. ha másnak nem, akkor bocsi...)
Ha látok egy 70-80 kg csajt (nem 120...), akinek szép arca van, és arányos a teste, akkor én nem gondolok arra, hogy de jó lenne, ha lefogyna, mert jó csaj:-D
10/10 anonim válasza:
Szerintem ez azoknál igaz nagymértékben, akik már elkezdtek ráncosodni, szóval idősebbek, és mivel van rajtuk fölösleg, ezért az arcuk kisimultabb. Egy 40-50 éves nő pl. ha nagyon vékony, akkor ráncosabbnak tűnik. Amúgy persze van olyan fiatalban is, aki szép arcú, és kissé súlyos, de nem biztos, hogy több a szép arcú duci lány, mint szép arcú vékonyabb/átlagos alakú lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!