Ha a körmömre ragasztok tippet, akkor azt normál (tehát nem UV-s) körömlakkal is befesthetem? Mennyire marad meg rajta?
Figyelt kérdés
Muszáj műkörömragasztóval ragasztani? A pillanatragasztó mennyire fogja meg?2013. febr. 6. 14:49
1/5 anonim válasza:
Na... te ne nagyon ragasztgassál semmit csak így, hogy semmi felszerelésed nincs hozzá. Úgy be fog gombásodni a körmöd, hogy nagyon!!! UV-s körömlakk pedig nem azt jelenti, amire te gondolsz...
2/5 A kérdező kommentje:
Na pont ezért kérdeztem.:) A franc se állna neki a szükséges cuccok nélkül. Csak érdekelt,hogy az "otthoni" körmösök hogy csinálják.
Hm.. miért szerinted szerintem mi az UV-s körömlakk? :D
2013. febr. 6. 15:12
3/5 anonim válasza:
Nekem van barátnőm, aki ,,otthoni" körmös, és neki azért van felszerelése. Nem a foszforeszkálóra gondoltál?:D
4/5 A kérdező kommentje:
Neeeem :D Arra gondoltam,amihez UV-lámpa szükséges:)
2013. febr. 6. 15:23
5/5 anonim válasza:
A pillanat ragasztó kb annyira megfogja hogy ha véletlenűl beakad valahova a körmöd, akkor saját körmöddel együtt szakad le. :(
Mellesleg cián tartalmú, tehát mérgező.
Amúgy sima körömlekkot is lehet kenni a tippre csak le kell mattitani elötte bufferrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!