Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Menyi idő mire a éjszakai...

Menyi idő mire a éjszakai fogszabályzó rendbe hozza a fogaimat mert nem merem kihúzatni a nappalihoz?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 14:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit kihúzatni? Fogat? Azt muszáj lenne kihúzatni, mert ha nem fér el a fogsor rendesen, úgysem fog szépen helyre állni, vagy ha igen, utána könnyen megvan rá a lehetőség, hogy visszaáll úgy, ahogy volt!
2013. febr. 5. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Voltál fogorvosnál? :)

Nekem és a legjobb barátnőmnek is "farkasfogunk" van, ami ugye annyiból áll, hogy a két metszőfogunk nem fért el a fogsorba, és felette nőtt ki.

Én elkezdtem a fogszabályzást, tavasszal rakják fel az állandót. És annyira várom! <3 Egy fogamat ki fogják húzni, utána meg 1 vagy 3 fogat fognak "kiműteni" az ínyből (a bölcsességfog-csíráimat). Ez attól fog függni, hogy alulra is kell-e fogszabályzó. De amúgy nem félek, mert én nagyon akarom. :) Ha egy foghúzástól félsz, akkor látszik rajtad, hogy nem akarod. Pedig én nagyon félős vagyok, tuti, hogy előtte majd el fogok ájulni, sőt még talán könnyes arccal fogok kimenni az orvosiból, de megéri.

A legjobb barátnőm nem akar álladó fogszabit, de ő a pénz miatt (bárhogy is számolom, a végeredmény nekem is 300.000 Ft körül lesz, ha alulra-felülre kapok). Azért eljött a rendelőmbe, és éjszakai után érdeklődött. A fogorvosom rögtön mondta neki, hogy tegyen le róla. Éjszakai általában csak kisgyerekeknek segít jelentősen. Hiába raknák fel, nem lenne jobb, ha olyan a helyzet, akkor egy normális fogorvos nem engedélyezi. ;) Ráadásul, ha amúgy is kellene húzni a fogadat, akkor szinte tuti, hogy nem lenne elég az éjszakai.

Először kérd ki a fogorvos véleményét, mert mi nem látjuk a fogaidat... Vagy max. küldj egy képet és megsaccoljuk. :) 14/l

2013. febr. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!