Szerintetek hány kg vagyok? Bejön ez az alkat?
2013. febr. 5. 12:37
11/19 anonim válasza:
Vékony vagy, de csinos. Max 50 kg-nak tippelnélek, ha azt mondod, hogy nem vagy alatta, bár nagyon kétlem, mert én 4 centivel vagyok magasabb és mindehhez csak 50 kg, de nekem kicsit azért vastagabb a combom. Vagy legalább is ilyen vastagságú,szóval ha te alacsonyabb vagy, akkor neked 50 kg alatt kellene lenned. Bár nem mindegy a csontozat, meg hogy izom, vagy hús nyomja-e a súlyt :D
12/19 anonim válasza:
50 kiló körül lehetsz, nekem jobban bejönnek a formásabb, husisabb csajok.
13/19 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy. Mondjuk én izmosodnék kicsit a helyedben, főleg combra, úgy még dögösebb lennél. Szerintem olyan 52-53 kiló lehetsz.
21L
14/19 anonim válasza:
Én is olyan 50 kiló körülinek tippellek, majdnem pont jó az alakod. Én a helyedben azért elkezdenék aktívan sportolni, attól formásabb leszel és az egészségednek is jót tesz :)
15/19 anonim válasza:
Ha ilyen alakom lenne maximálisan elégedett lennék. Nálam ez már a csillagos ötös kategória. 52-53 kg lehetsz. Nagyon szép alakod van.
16/19 anonim válasza:
Kellett nekem megnézni? Olyan irigy lettem. :P
Tökéletes alakod van, hogy csinálod?
Van melled és lapos a hasad. Álomalak. *_*
(Mellem mondjuk nekem is van, de ilyen szép hasam sosem lesz)
51 kg lehetsz maximum
17/19 anonim válasza:
szerintem nagyon szép :)
és ezt lányként mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!